2777
2789
عنوان

خداروشکر پلیس افغان هارو گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1027 بازدید | 27 پست
یکی میگه بیرون میکنن یکی میگه هیچکار نمیکنن داستان چیه خوشحال باشیم یا ن؟

برخورد ب خاطر کتک زدن می‌کنن ولی اخراج نه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
الان والا چند روز پیش دیدم پلیس ده تا اینارو گرفته بود داشت میبرد سمت کیوسک یک محله ای هم هست خیابان ...

تهران؟

خداکنه بیرون کنن امنیت نداریم دگ

اینور نگاه میکنیم افغانی 

اونور نگاه میکنیم افغانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😑😑😑😑😑😑

تو کشور خودشون دخترو میفروشن 

دخترو آدم و بچه حساب نمیکنن بعد اومدن پارک ایرانی گوه مارو میل میکنن 

مثلا یکی بیست تا دختر داشته باشه یک پسر بگن چند تا بچه داری بابای خانواده میگه یک بچه 

بعد بو گندو ها میان قلدری میکنن

آخه ژنه افغانب فراری یک جوری قلدری و داد و بیداد میکرد بیا و ببین از ماست که بر ماست رو دادیم حالا ...

تقصیر سیب زمینیایی که اونجا بودن هست کافیه یکیشون سلیطه بازی در بیاره بیین چطوری موش میشن 

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘

وای خدایا بسه کی از شر این اویزونا خلاص میشیم

تا مثل بقیه کشورا محکم مثل ... بیرونشون نکنیم همینه ،امروز میرن فردا میان ،دو قورتو نیمشونم باقیه همیشه

برای خواسته ام دعا میکنی برام🙏لطفا
تا مثل بقیه کشورا محکم مثل ... بیرونشون نکنیم همینه ،امروز میرن فردا میان ،دو قورتو نیمشونم باقیه هم ...

واقعا متاسفم 🤦‍♀️

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘