2777
2789
عنوان

لطفااا بیایدد خیلی برام مهمه

117 بازدید | 23 پست

اگه یکی تو اینستاگرام  ریکوئست بده  شما رد کنید دوباره درخواست بده و همین روال ادامه داشته باشه چ حسی بهتون دست پیدا میکنه ؟ کار زشته؟ چیکار کنم قبول کنه ؟ کاربر پسر هستم

تو ب تحریک فلک، فتنه‌ای دوران منی                     من ب تصدیق نظر، محو تماشای توام                                               فروغ بسطامی  
نه چرا زشت باشه اختیار اینکه رد کنی یا قبول دست خودته و برات مهم نباشه که چه فکری میکنه تو کار خودت ...

ن من درخواست دادم اون رد میکنه

تو ب تحریک فلک، فتنه‌ای دوران منی                     من ب تصدیق نظر، محو تماشای توام                                               فروغ بسطامی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چی دیگه گفتید که گفتید اون ریکوئست میده من رد میکنم

از نگاه سوم شخص گفتم نظر شماها رو پرسیدم

آها متوجه شدم الان هی پشت سر هم درخواست ندید بیشتر آدم عصبی میشه صبر کن یکی دو روز دیگه اگه خیلیییی ...

ن قبول نمی کنه چند ماهیه تو این وضعیته ازش خوشم امده بهش مستقیم بگم🤐

ن قبول نمی کنه چند ماهیه تو این وضعیته ازش خوشم امده بهش مستقیم بگم🤐

خب شاید از دوستی مجازی و اینا خوشش نمیاد

من اگه بودم و میخواستم بسنجم چقدر مشتاقه اینکار رو میکردم که ردش کنم طرف رو ببینم میاد سمتم یا نه 

شما حالا یه چند وقتی هیچ ری اکشنی نشون ندید اگه اونم بخواد یه چیزی میگه یا یه کاری میکنه که منظورش رو برسونه  

توی مجازی خوشتون اومده ازش ؟؟ منظورم اینه که حضوری تا حالا دیدینش ؟؟

خب شاید از دوستی مجازی و اینا خوشش نمیادمن اگه بودم و میخواستم بسنجم چقدر مشتاقه اینکار رو میکردم که ...

ن فقط مجازی

خب شاید از دوستی مجازی و اینا خوشش نمیادمن اگه بودم و میخواستم بسنجم چقدر مشتاقه اینکار رو میکردم که ...

اون مثل اجر سفته  ن درخواستمو قبول میکنه ن کاری  کاش درخواستمو قبول میکرد ۸۰ درصد مسئله حل میشد

اون مثل اجر سفته ن درخواستمو قبول میکنه ن کاری کاش درخواستمو قبول میکرد ۸۰ درصد مسئله حل میشد

خب نمیخواد حتما چ میشه کرد ؟!

خیلی دلیلا هست که نمیخواد قبول کنه شاید اصن با یکی دیگه است یا اصن خوشش نمیاد از این دوستیا و ... 

اینطور که میگید خیلی براتون مهمه سعیتون رو بکنید حالا 

راستی میشه با یه اکانت دیگه بهش درخواست بدید احتمالا این جواب بده 

خب نمیخواد حتما چ میشه کرد ؟!خیلی دلیلا هست که نمیخواد قبول کنه شاید اصن با یکی دیگه است یا اصن خوشش ...

با اکانت خواهرم درخواست دادم قبول نکرد مستقیم بگم زشته؟