2777
2789

من زیاد شنیده بودم که اب برای پوست پرشدن صورت مفید اما حوصلم نمیکشید که انجامش بدم حدود ۲ماه شروع کردم خوردن اب زیاد به اصطلاح خودم اب درمانی

من صورتم ازبچگی پر بودش اما ی مدت بخاطراعصابم لاغر شده بود 

باخوردن اب به وضوح مشخص بود ک صورتم پر تر و پوستمم شفاف تر بوده

شنیدین میگن طرف اب رفته زیر پوستش دقیقا مال منم همون جوری شده بود درحدی که اطرافیان متوجه تغیراتم میشدن 

اها من درکنارش از ماسک خیارهم استفاده میکردم ک خیلی خوب بود ازحمام ک میمدم پوستم سفیدتر و شاداب تربودش

"منتظر معجزه ای از طرف الله..."🕊🍃۳۱/۶/۱۴۰۳

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقد آب بخوریم گلی؟

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣
خیار رو رنده ریز رنده میکردم توی حمام میزدم به پوستم

قبل حمام ؟

چقد میزاشتی بمونه؟

_ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور 

ماسک آرد برنج هم خیلیی خوبه ( به این صورت که اول مثل حریره درست میکنید بعدش میزنید صورتتون و پلاستیک میکشید تا خشک نشه و بذارید نیم ساعت یا ۴۵ دقیقه بمونه روی پوست)

زن=مرد ʙᴇ ᴀ ʟɪɢʜᴛ ɪɴ ᴛʜᴇ ᴍɪᴅꜱᴛ ᴏꜰ ᴅᴀʀᴋɴᴇꜱꜱ  #صلح🤍🕊 𝗹𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴 𝗳𝗼𝗿 𝗮 𝗻𝗲𝘄 𝗺𝗲 (: 🪐                                    Vegan

منم یبار کرونا گرفتم. ی فلاسک اب جوش کنارم بود با ی پارچم اب 

باهاش دمنوش اویشن و تخم شربتی و ابلیمو عسل و... همه چی میساختم میخوردم

یکماه همینطور بود

انقدر اب زیاد میرسید ب بدنم ک حالت تهوع بهم دست میداد

بعداز یکماه رفتم جلو اینه... پوستم رو در ۱۰ ۱۵ سال گذشته انقدر صاف و شفاف و زیبا ندیده بودم

حیف ک نمیتونم اونقدر اب بخورم واقعا حالم بد میشه 

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /