ببین الان اکثر پزشکا همه میگن اگر توی پریودی حمام برید یا مثلاً دوش بگیرید و خودتونو بشورید هیچ اتفاقی نمیافته نه عفونت میگیرید نه کیس میگیرید نه فلان و اینا ولی واقعاً تمیزی نیازه هر بار که دستشویی میدید لطفاً خودتونو بشورید سعی بکنید هر سه ساعت یک بار پرتونو عوض بکنید نذارید بیشتر از ۳ ساعت بمونه اون پد موندنش باعث عفونت میشه لطفاً روزی یک بار یا یک روز در میون حتماً دوش بگیرید خودتون متوجه نمیشید ولی عرق تو دوران پریود بوی خیلی بدی میگیره و بوی خون و عرقتون قاطی میشه به همدیگه و اطرافیانتون واقعاً به خدا میرسند به خودتون رحم بکنید تو چشم شوهرتون یه زن بو گندو نباشید حمام برید مام و اسپری خوشبو کننده استفاده بکنید و سعی بکنید مصرف دستمال کاغذیتونو حداقل برسونید چون من از نزدیک تولید دستمال کاغذی رو دیدم به خاطر اینکه سفیدش بکنن یه سری مواد شیمیایی خیلی خطرناک استفاده میکنند که استفاده کردنش مضره سعی کنید بعد از هر باری که میرید دستشویی دستمال کاغذی استفاده نکنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه زمانش دقیقه و میدونی که کی میشی یا دل درد داشتی و میدونستی میخوای بشی قبلش حمام برو اگه هم یهو ش ...
خدای مننننن تا پنج روز حموم نرههههههههه 😵😵😵😵😵😵😵😷😷😷😷😷😷
نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانیکه شما به موضوع تسلط دارید ولی گویندهای نادان با ژستی دانشمندگونه پر حرفی میکند! و شما سخنگفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده میکنی و این روشِ شخصیتهای رشدیافته میباشد.
بچه ها تو رو خدا اون تاپیک منو که نوشتم خواهرم چهل دقیقه اینجا نشسته از خودش تعریف میکنه رو گزارش میزنید تو رو خدا خواهش میکنم خدا خیرتون بده ممنونم ازتون
همین کارا رو میکنین پریوداتون نامنظم میشه و خدایی نکرده جون در میاد تا باردار شین میخاین باور کنین ی ...
کدوم مقاله ی علمی این موضوع رو تایید میکنه؟!
دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱
میـخوآم پرنده هارو بدونــ قفس بکشم وِگِن هستم ؛ غذای من ، توقف تپش یک قلب نیست حامی حقوق حیوانات و طبیعت به خیال خود زدی ، بستی ، زنجیر کردی و با حبس جسمش حس قدرت کردی با فرار روح و ریشه ی افکاری که قفل و زنجیر نمیشناسه چیکارمیکنی ؟ زن = مرد
ببین درد خیلی زیاده شیاف به نظر من قشنگترین مسکنیه که در دو اوکی میکنه من همیشه روز اول و دوم واقعاً انقدری درد دارم که واقعاً نمیتونم پاشم سر پا وایسم شیاف میزنم و خیلی هم اوکیم و زمستونا هم سعی میکنم کیسه آب گرم یا کیسه نمک و روی شوفاژ یا بخاری گرم بکنم بزارم روی شکمم خیلی خوب میشه جای سردم سعی میکنم نشینم و خوراکی سردم نخورم