2777
2789

سلام خانومای نینی سایتی

لطفا بهم بگین چه داروهایی بهتون دادن و چقد طول کشید باردار بشین

توروخدا شرکت کنید شدیدا نیازمند تجاربتون هستم

خدای بزرگم ،همه کسم ،من و هر چه زودتر به آرزوم یعنی مادر شدن برسون،خدایا نزار دیر بشه خیلی کلافه ام💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیج بارداری فلورا تاجیک bardari_flora و دوم niloofarpco با این دو تا دیرم‌خیلی ها باردار شدند اصلاح ...

من چهارماهه انجام میدم گلم

نتیجه نگرفتم

واقعا دیگه مغزم پوکیده میخوام زود باردار شم

خدای بزرگم ،همه کسم ،من و هر چه زودتر به آرزوم یعنی مادر شدن برسون،خدایا نزار دیر بشه خیلی کلافه ام💔

من‌کلومیفن. اوابوست. فولیک‌اسید.کو‌آنزیم‌کیوتن. پودر اینفولیک‌میخورم..امپول اچ‌سی جی‌هم‌زدم برای ازا ...

ان شاالله به زودی مامان بشی عزیزم

من با دارو کلومیفن، باردار شدم دو بار دوبارش هم سقط شد

دارو رو گذاشتم کنار باردار شدم الحمدالله که تا الان مشکلی نبوده، البته سقط هزاران دلیل داره نمیگم بخاطره قرص بوده منظورم اینه که بدون قرص باردار شدم

بارداری اولم سنم کم بود و لاغرتر بودم با اولین اقدام باردار شدم 

عزیزم ازمایش ذخیره تخمدان دادی

نه گلم

رفتم پیش یه ماما اصلاح سبکو پیشنهاد داد

فقط میدونم که پلی کیستیکم