2777
2789
عنوان

به نظرتون بقیه جهیزیه با دویست میلیون حله

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 76 پست
عزیزمممم سه سال گذشته🥲😍آره خدا رو شکر شوهرم مرد خیلی خوب و پاک و مهربونیه ارزش صبر کردن و تنهاییام ...

الهی شکرررر ، خوشبخت بشی جانم ❤️

قوت قلب شد برام یکم 😅

سنتی آشنا شدین

یعنی جمعا ۷۰۰ ملیون برا جهازت هزینه میکنی؟ ماشاالله من ۹۸ عروس بودم با ۵۰ ملیون تمام جهازمو خریدم همچیم دارم😅

عزیزکم ..خیلی دوست داشتم خود خواهانه داشته باشمت ولی افسوس که دنیا جای قشنگی نیس ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی شکرررر ، خوشبخت بشی جانم ❤️قوت قلب شد برام یکم 😅سنتی آشنا شدین

تقریبا... یکی از دوستان من با دوستان ایشون ازدواج کرده بود از طریق دوستای مشترک معرفی شدیم

چند ماه آشنایی بعدم خواستگاری و عقد😍

شما مجردین؟ چون گفتین قوت قلب شد عرض میکنم

ایشالا اگه یکی رو دارین خدا براتون حفظش کنه اگر هم نه یه مرود خیلی خوب سر راهتون سبز کنه

یعنی جمعا ۷۰۰ ملیون برا جهازت هزینه میکنی؟ ماشاالله من ۹۸ عروس بودم با ۵۰ ملیون تمام جهازمو خریدم هم ...

والا هفتصد تومن زیادم نیست خواهر. الان یکی از همکارام ازدواج کرده میگه جهیزیه م یک میلیارد و نیم شده. حالا راست یا دروغش پای خودش

ملایر دور نیست که😂 کلا ۴ ساعت میشه به نظرم می ارزه اگه میرفتین

ملایر مگه بیشتر مبل هاش کار شده و سلطنتی و منبت کاری نیستن؟ من و شوهرم دنبال مبل راحتی ایم. مبلای اون شکلی زیاد علاقه نداریم

والا هفتصد تومن زیادم نیست خواهر. الان یکی از همکارام ازدواج کرده میگه جهیزیه م یک میلیارد و نیم شده ...

بخدا باورم نمیشه سال ۹۸ مبلامو خریدم ۱۵ ملیون هنوزم دارم استفاده میکنم الان بچه ها نوشتن ۱۴۰ دادن به مبل . نمیدونم من تو خوابم یا شماها پولدارید😅مبارکت باشه قشنگم کلی روزای قشنگ درانتظارته عروسی بهترین شب زندگی ادمه🥰

عزیزکم ..خیلی دوست داشتم خود خواهانه داشته باشمت ولی افسوس که دنیا جای قشنگی نیس ...
ملایر مگه بیشتر مبل هاش کار شده و سلطنتی و منبت کاری نیستن؟ من و شوهرم دنبال مبل راحتی ایم. مبلای او ...

همه مبلی هست ما سلطنتی داریم ۱۵ ساله هنوزم هیچیش نشده  الانم کلاسیک ساده خریدیم

ولی واقعا جنساشون عالیه 

بخدا باورم نمیشه سال ۹۸ مبلامو خریدم ۱۵ ملیون هنوزم دارم استفاده میکنم الان بچه ها نوشتن ۱۴۰ دادن به ...

ببین این دو سه ساله تورم خیلیییی زیاد شد یهو

مبلاتون چه مدلیه؟

من یه پیج دیدم تو اینستا به اسم مبلینکس اگه اشتباه نکنم. مبلاشو مدل ال پازل و راحتی بود میداد هیفده و نهصد. نمیدونم جنسش خوب باشه یا نه و چند سال کار کنه

نه بابا ما هم زیاد پولدار نیستیم😅

قربونت برم مهربون😘

همه مبلی هست ما سلطنتی داریم ۱۵ ساله هنوزم هیچیش نشده الانم کلاسیک ساده خریدیمولی واقعا جنساشون عال ...

نمیدونم والا. بعید بدونم خانوادم قبول کنن بریم ملایر ولی بهشون میگم مرسی از راهنماییت

ایشالا به دل خوش استفاده کنین مبارکتون باشه❤️