من کل برقیا و ظرف و ظروف رو خریدم. یعنی یخچال لباسشویی ظرفشویی تلویزیون ماکروویو جاروبرقی تا برقیای کوچیک آشپزخونه و سرویس چینی و ارکوپال و کریستال و دم دستی و سرویس قابلمه ها و خلاصه اینا دیگه.
مونده فرش و پرده و سرویس چوب و رخت خواب با یه کم خرت و پرت مثل نظم دهنده کشو و جای سیب زمینی پیاز و اینا. ولی فقط دویست تومن پول برام مونده. میخوام بقیه چیزا رو مثل مبل و فرش ، قسطی بردارم. مثلا نصفشو یا کمتر نقد بدم یا اگه از دم قسط باشه که عالیه. حالا من برقیا و ظرفامو جنس خوب برداشتم به نظرتون با دویست تومن و در نظر گرفتن شرایط اقساطی میتونم بقیه چیزا رو هم خوب بخرم؟ یا لازمه به فکر کارای دیگه مثل فروش طلاهام باشم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چقدر خوب . مرسی گفتیبرا همه همینه؟بابای منم بازنشسته تامین اجتماعیه خودمم ماهی پونزده بیست تومن درمی ...
عالی شد، کارت پول رفاه بابا و کارت ملیش رو ببر، شصت درصد مبلغ دریافتی پدرتون رو میتونید در ماه قسط بدین ، حتما سر بزن، ضرر نمیکنی، من برای سرویس خواب رفتم، بیشتر از صد مدل فقط سرویس خواب داره