2777
2789
عنوان

به نظرتون بقیه جهیزیه با دویست میلیون حله

| مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 76 پست
ببین این دو سه ساله تورم خیلیییی زیاد شد یهومبلاتون چه مدلیه؟من یه پیج دیدم تو اینستا به اسم مبلینکس ...

ما تواوج مد رنگ طوسی ازدواج کردیم 😅مبلای منم طوسی رنگ و حالت راحتی داره یعنی سلطنتی نیست و با چوب ترکیبه

عزیزکم ..خیلی دوست داشتم خود خواهانه داشته باشمت ولی افسوس که دنیا جای قشنگی نیس ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی مبارک باشه🥰برو تولیدی برا سرویس خواب و مبل سرای ایرانی خیلی قیمت چوبی هاش بالاست

فدات قشنگم

تولیدی کجا برم؟ بچه ها گفتن چهاردانگه و قلعه میر و مرتضی گرد. اینا رو تا حالا نرفتم. شما چی پیشنهاد میدی؟

ما تواوج مد رنگ طوسی ازدواج کردیم 😅مبلای منم طوسی رنگ و حالت راحتی داره یعنی سلطنتی نیست و با چوب ت ...

ایشالا برات سالهای سال کار کنه و وقتی عوضش میکنی فقط دلت رنگ و مدل تازه بخواد. نه که از کار افتاده باشه مبلات😅😘

خدا کنه منم مبلای خوب و ارزون و باکیفیت گیر بیارم

به نظر من ک به راحتی میشه تازه نقد بخری

وای پیام شما رو دیر دیدم

راست میگی؟ خدت از دهنت بشنوه نور امید تابوندی به دلم

بتونم همه رو نقد بگیرم که عالیه. به خودم و خانوادم هم فشار نیاد

آره کار خوبی کردی. ببین حتی به نظرم مولتی کوکر هم نخواه حتما بوش بخری. بیست تومن واسه پلوپز زیاده. ک ...

آره بنظر منم زیاده من حالا سرویس چینی و سرویس پذیرایی کلی چیزام مونده 

من خانواده خودم هم سه نفریم خانواده همسرمم 3 نفرن سرویس چینی چند نفره بخرم ؟ 18 نفره بگیرم خوبه ؟ 

قاشق چنگال اشتباه کردم زیاد گرفتم 30 نفره اس 

چقدر خوب . مرسی گفتیبرا همه همینه؟بابای منم بازنشسته تامین اجتماعیه خودمم ماهی پونزده بیست تومن درمی ...

عالی شد، کارت پول رفاه بابا و کارت ملیش رو ببر، شصت درصد مبلغ دریافتی پدرتون رو میتونید در ماه قسط بدین ، حتما سر بزن، ضرر نمیکنی، من برای سرویس خواب رفتم، بیشتر از صد مدل فقط سرویس خواب داره 

فدات قشنگمتولیدی کجا برم؟ بچه ها گفتن چهاردانگه و قلعه میر و مرتضی گرد. اینا رو تا حالا نرفتم. شما چ ...

راستش من از تهران خبر ندارم.

اما تو شهر خودمون قیمت ها خیلی بالا بود

رفتم چندتا تولیدی دیدم و به یکی سفارش دادیم خیلی برامون مناسب تر شد.

پیشاپیش مبارک باشه 🥰 با دل خوش استفاده کنی🥰😍

آره بنظر منم زیاده من حالا سرویس چینی و سرویس پذیرایی کلی چیزام مونده من خانواده خودم هم سه نفریم خا ...

آره نمیخواد حالا بوش بگیری بشه بیست تومن. حتی همونایی که میگی پنج تومن هم شاید خوب باشن

بستگی به مهمونایی که براتون میاد داره. اگه قراره مهمون براتون بیاد سه دست که همون ۱۸ نفره خوبه. اگه نه دو دست بسه. چه چینی چه ارکوپال

قاشق چنگال به کارت میاد عیب نداره. میتونی شیش تا از همونا رو برای دم دستی خودت و همسرت کنار بذاری. بقیه ش برا مهمونا

راستش من از تهران خبر ندارم.اما تو شهر خودمون قیمت ها خیلی بالا بودرفتم چندتا تولیدی دیدم و به یکی س ...

خدا رو شکر که براتون مناسب شد

عزیزممم خیلی مهربونی ممنون. همچنین برای شما😍😘