2777
2789
عنوان

بچم رفت تا شیش ماه دیگه که ببینمش🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 6379 بازدید | 103 پست
عزیزممم.. به این فکر کن ک اونجا موفق تره میتونه توی یک شرایط بسیار عالی تحصیل و تلاش کنه... شما خودت ...

تنها چیزی که باعث میشه دوریشو طاقت بیارم همینه عزیزم. نه من مهاجرت نکرده بودم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نخواست. اون اوایل با طلاقمون مخالف بود ولی خب در نهایت مجبور شد همکاری کنه. کلا از اول اقامت داشت ...

پسرت مخالفت نکرد موقع رفتن؟ 

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
ببخشید عزیزم بیش فعالی چه مشکلاتی براتون داشته میشه بگید دختر من بیش فعاله الان نوجوون هست متاسفانه ...

خیلی مشکلات 😄 اینکه نمیتونستم مدرسه و محیط اکادمیک رو تحمل کنم. از این شاخه به اون شاخه پریدن تحصیلی و تو همه موارد. ناتمام گذاشتن کارهام. حساسیتم به قوانین جامعه. ولی از ۲۵ سالگی ایما یاد گرفتم چجوری مدیریتش کنم و برای خودم تو جامعه جا باز کنم‌

من شمارو یادمه از پارسال گفته بودین ک یک گربه پیشتون زایمان کرده بود بچهاشو بزرگ میکردین ازشون عکس ...

قربونت برم عزیزم 🥰 گربه هارو واگذار کردم و دوتاشون موندن پیش خودم. مادر کربه هم زفت دنبال زندگیش و چندماهی هست که نمیبینمش. نمیدونم زنده س یا چی 

پسرت مخالفت نکرد موقع رفتن؟

نه خیلی هم هیجان زده بود 🤣🤣 اولا که از اول بچمو وابسته بارنیاوردم. دوما بچم موچیکتر از اونی بود که دچار اضطراب و حس تنهایی بشه. هنوز دنیا براش اسباب بازی و محل کنجکاویه 

خیلی مشکلات 😄 اینکه نمیتونستم مدرسه و محیط اکادمیک رو تحمل کنم. از این شاخه به اون شاخه پریدن تحصیل ...

دقیقا دختر منم هر چی میگیم بهش میگه چرا باید قبول کنم و...البته تا پارسال دارو مصرف میکرد ولی خودش قطع کرده

نه خیلی هم هیجان زده بود 🤣🤣 اولا که از اول بچمو وابسته بارنیاوردم. دوما بچم موچیکتر از اونی بود که ...

خداروشکر انشالله هرجاهست صحیح وسلامت، باشه

شغل پدرش چیه

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
دقیقا دختر منم هر چی میگیم بهش میگه چرا باید قبول کنم و...البته تا پارسال دارو مصرف میکرد ولی خودش ق ...

صبوری کن عزیزم. اولا الان دوره حساسیه و همه بچه ها گیج هستن حالا دختر گل شما هم که شرایطش خاص هست. دوما صبر کن بذار سن ثباتش که رسید خودش راهشو پیدا میکنه 

شهر ما الان تقریبا غروبه 

با تاپیک شمام توب فکر فرو رفتم 

هوا نارنجیه یک حال و هوای خاصیه 

راستش خودمو ک میذارم به جای شما 

خیلی شرایط سختیه... غم دوری و غربت اونم برای  فرزند سخته... ولی چه کنیم ک‌پیشرفت و حال خوب بچها در ارجیحیت قرار داره تا حس و حال درونی ما 

میدونی وقتی به شالهای بعد فکر میکنم مثلا ۲۰ سالگی سی سالگی پسرتون 

میبینم تصمیم خوبی گرفتین 

اگد الان مخالفت میکردین و به هر دلیلی به ناکامی توی زندگیش برمیخورد شمارو مقصر میکرد بارها گلایه میکرد ک اره شما نذشاتی پیشرفت کنم و .....

صبوری کن عزیزم. اولا الان دوره حساسیه و همه بچه ها گیج هستن حالا دختر گل شما هم که شرایطش خاص هست. د ...

انشالله ،دعا کن عزیزم مرسی.یه سوال شما هم تو نظافت ونظم مشکل داشتی؟ الانم این مشکلتون هست هنوز؟

شهر ما الان تقریبا غروبه با تاپیک شمام توب فکر فرو رفتم هوا نارنجیه یک حال و هوای خاصیه راستش خودمو ...

واقعا که تک به تک کلماتت درسته. من تا جایی که بتونم نقشمو‌ تو زندگی پسرم ایفا میکنم در جهت بهتر کردن زندگیش. از هیچ نوع وابستگی ای خیر درنمیاد. از هیچ مادر از خودگذشته و فداکاری هم هیچ چیزی درنمیاد. مهم خوشبختی پسرمه نه احساسات من 

لیکن نگران نباش 

شما خودت خبلی خانوم فرهیخته و باسوادی هستی... حالا من که خیلی سناخت ندارم ولی به احتمال خیلی بالا همسر سابقتونم پدر خوبی هست ک این تصمیمو گرفتی 

درسته دلتنگی سخته غربت سخته ... ولی به تهش فکر کن 

که روزی موفق بشه به جایگاه های عالی برسه ...