2777
2789
عنوان

بچم رفت تا شیش ماه دیگه که ببینمش🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 6379 بازدید | 103 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسرتون خودش دلش برای شما تنگ نمیشه ؟چرا حضانت نگرفتی ؟مهریه گرفتی از شوهر سابقه تون؟

حضانت که داشتم عزیزم. به صورت توافقی تصمیم گرفتیم که بچم اونجا زندگی و‌ تحصیل کنه و اقامت بگیره. نه گلم مهریه نداشتم کلا و چیزی هم نگرفتم 

نه تا بحال ذره ای پشیمون نبودم. چرا گاهی دلم براش تنگ میشه هنوزم دوسش دارم ولی برادرانه. حس عشق و عا ...

اها اخه من چن سال پیش با شوهرم ی مشکلی داشتم افسرده شدم تا مرز خودکشی فکر اینکه ی روزی جدا بشم و با کسی دیگ ازدواج کنم عذابم میداد خداروشکر حل شد

موسیقی اگه ساز خاصی رو علاقه دارید، برید، عالیه

خیلی خیلی علاقه دارم ولی واقعا یکبار یه سازی رو تلاش کردم یاد بگیرم و متوجه شدم اصلا و ابدا استعداد ندارم 😀 البته چون بیشفعال هستم تمرکز هم‌ندارم برای کارهای هنری 

فدات بشم عزیزم. علت طلاقمون عدم تفاهم بود. نه بچه دیگه ندارم و نمیخوام. دوتا گربه خوشگل دارم بجاش 😄

پدربچه ت هیچ وقت ازت نخواست برگردی؟ 

چقدر بعد از طلاقتون رفت امریکا؟ 

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
خیلی خیلی علاقه دارم ولی واقعا یکبار یه سازی رو تلاش کردم یاد بگیرم و متوجه شدم اصلا و ابدا استعداد ...

از کجا میدونی بیش فعالی؟ 

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
پدربچه ت هیچ وقت ازت نخواست برگردی؟ چقدر بعد از طلاقتون رفت امریکا؟

نه نخواست. اون اوایل با طلاقمون مخالف بود ولی خب در نهایت مجبور شد همکاری کنه. کلا از اول اقامت داشت و سالها اونجا زندگی کرده بود

خیلی خیلی علاقه دارم ولی واقعا یکبار یه سازی رو تلاش کردم یاد بگیرم و متوجه شدم اصلا و ابدا استعداد ...

چه سازی رفتین؟ یه ساز راحت ترو انتخاب کنید .مثلا سنتور و تمبک و پیانو و ... سخت ترن . گیتار و دف و ... راحت ترن 

ببخشید عزیزم بیش فعالی چه مشکلاتی براتون داشته میشه بگید دختر من بیش فعاله الان نوجوون هست متاسفانه یه کم تندخو شده