2777
2789
عنوان

بچم رفت تا شیش ماه دیگه که ببینمش🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 6379 بازدید | 103 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اگه بکنه واسه پسرت سخت میشه البته امیدوارم یه انسان واقعی بیاد تو زندگیش

فکر نکنم زیاد سخت بشه. یه دوستدختری داره که دختر خوبی هم هست چندباری دیدمش. ولی همسر سابقم میگه تجربه ازدواج یکبار براش کافی بوده. من امیدوارم نظرش عوض بشه

ان شالله دوری ازشما اذیتش نکنه وباشوق وذوق کنار پدرش زندگی کنه وبه جاهای خیلی خوب برسه،برای سلامتیش ...

قربونت برم عزیزم که انقدر دلت پاکه 🥰 متقابلا من هم برای خوشبختی شما دعا میکنم 

پشیمون نیستی ازدواج کردی دلت برا شوهر اولت تنگ میشه؟؟

نه تا بحال ذره ای پشیمون نبودم. چرا گاهی دلم براش تنگ میشه هنوزم دوسش دارم ولی برادرانه. حس عشق و عاطفه زن و شوهری رو همون موقع که زنش بودم هم مدتها بود بهش نداشتم چه برسه به الان 

اسی من شمارو یادمه

خدا روشکر که پسرت اومد پیشت موند این تابستونو

اسی علت طلاقتون چی بود؟ 

الان بچه ی دیگه ای داری؟ 

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
اسی من شمارو یادمهخدا روشکر که پسرت اومد پیشت موند این تابستونواسی علت طلاقتون چی بود؟ الان بچه ی دی ...

فدات بشم عزیزم. علت طلاقمون عدم تفاهم بود. نه بچه دیگه ندارم و نمیخوام. دوتا گربه خوشگل دارم بجاش 😄