2777
2789
عنوان

با مادرشوهر بی ادب چیکار کنم

385 بازدید | 22 پست

من از بعد عروسیم با مادرشوهرم مشکل‌های مختلف داشتم و آزار و اذیتی نبود که نکنه. ولی کم کم دیگه باهاش کاری ندارم. دیگه بدون شوهرم پایین نمیرم. نهایت ۲ ساعت میشینم و میام. مبایل دست میگیرم و باهاش حرف نمیزنم. بهش زنگ نمیزنم تا مجبور نشم. خلاصه روابط به حداقل رسیده‌ . ولی چون پسرم هست نمیزارم پسرم تنها بره پیشش. پشت سرم حرف میزنن بهش. یا بهش یاد میدن که به حرفم گوش نده برای همین کلا بدون خودم نمیزارم بره. مجبورم این یک یا د بار در هفته رو تحملش کنم. 

و از طرفی پدرم فوت شده و مادرم هر از گاهی میاد ۲ ۳ روز میمونه خونم. اگر با مادرشوهرم بد رفتاری کنم و شوهرم بفهمه بعد سر مادرم تلافی میکنه. پس باید با سیاست باشم. 

این خلاصه ای از گذشته و حال. 

اما این خانم با این همه که میدونه دیگه رفتارهاش ر تحمل نمیکنم و خودش بهم زنگ میزنه. اگر نریم میاد پیشم که شما بیایید. این سری زنگ زد . بقیه اش رو میگم الان

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

مادرت اگه خونه داره بهتره تو خونه خودش بمونه و شماها مثلا یک روز تا شب برید بمونید پیش و آخر شب برگردید خونه 

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیروز زنگ زده که شال سفیدت رو بده میخوام. گفتم چشم. براتون میارم. بعد ادامه اش گفت به شال سفید احتیاج دارم. منم با خنده گفتم من دو تا دارم یکی مال شما. خانم پرو برگشته میگه نه شال تو به زردی میزنه. نمیخوام. خیلی ناراحت شدم. میدونم مهم نیست. خیلی مسئله حادی نیست. اما دلم خیلی گرفت میگم چرا باید اینقدر تلخ زبون باشه

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
مادرت اگه خونه داره بهتره تو خونه خودش بمونه و شماها مثلا یک روز تا شب برید بمونید پیش و آخر شب برگر ...

چون زیر منت داماد و مادرشوهرت نباشه میگم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دیروز زنگ زده که شال سفیدت رو بده میخوام. گفتم چشم. براتون میارم. بعد ادامه اش گفت به شال سفید احتیا ...

بابا ول کن بهتر که نخواسته تو چرا لباست رو بدی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کلی دکتر رفتم. برای همه چیز.معده درد دارم. پرولاکتینم بالاست. در معرض یایسگی هستم و همه دکترا گفتن بخاطر استرس هست. و استرس من بخاطر رفتارهای این زن هست. نمیخوام دیگه ازش ناراحت شم. نمیدونم چطور به خودم بفهمونم که ارزش نداره

بابا ول کن بهتر که نخواسته تو چرا لباست رو بدی

اینکه دادمش. چپوندم پر از چروک تحویلش دادم. بع هم بهش گفتم ببخشید دیگه تو کمد بود چروک شد. 

اما واقعا تحمل رفتارهاش رو ندارم

مادرت اگه خونه داره بهتره تو خونه خودش بمونه و شماها مثلا یک روز تا شب برید بمونید پیش و آخر شب برگر ...

خونه داره. اما شوهرم تحت فرمان مادر و پدرش هست . نمیزاره پسرم رو با خودم ببرم. و خودشم نمیاد

خیلی خوشم اومد کار خیلی خوبی میکنی ارتباط بچتو با همچین کسایی کم کن

خیلی هم نمیتونم کم کنم. یکم میشه درجا پیش شوهرم شروع به گریه و ناراحتی میکنه و میندازتش سرم. دیگه در همین حد از دستم برمیاد

چیزی نگفته. بهتر شالت هم می مونه برای خودت.

یعنی حرفش مهم نبوده به نظرت؟آخه هزار و یک حرف بود که میتونست بزنه

یعنی حرفش مهم نبوده به نظرت؟آخه هزار و یک حرف بود که میتونست بزنه

مادر شوهر بدون زخم زبون ندیدم. مثلا مادرشوهرم کاسه سرویسم رو شکست به جای معذرت گفت از این ارزونا بود ترک هم داشت. 😁😁😁 البته یه ظرف بود ممکن بود خودم یا مادر خودم بشکنیم ناراحت نشدم گفتم فداسرتون. اما حرفش خوب نبود. پیش می آد به دل نگیر. الان بگی همه خاطراتی دارن از اینجور صحبت ها اکثرا دیگه فردا بهش فکر نمی کنند.