2777
2789
عنوان

تعبیر خواب ترو خدا بیاین لطفاا😭

246 بازدید | 20 پست

سلام  من دیشب خواب دیدم  ۴ تا مرده با کفن توی خونمون بود  دو تای اولی یه زن و مرد بودن زنده شدن 

بعدش یه مادر و فرزندش که حدودا ۲ ماهش بود مرده بودن باهم من یهو دیدم بچه گریه کرد من به مادرم گفتم میشه بغلش کنم ساید آروم شد  ؟ گفت نه نکن 

بعدش یهو مادر اون بچه هم زنده شد و بهش شیر داد🥺😭😭😭

خیلی خواب عجیبی بود خیلیییی فقط از این میترسم که توی خونه ما بودن و من بالای سر هرکدوم میرفتم زنده میشدن انگار یه ورد خواصی مادر میخوند براشون 

ممکنه تعبیرش بد باشه؟؟ 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

اگر توی خوابتون مرده رو توی مسجد میدیدی تعبیرش بد بود توخونه تعبیرشش خوبه .احتمالا ترس درونیت باعث این خوابت شده و تعبیری هم نداشته باشه

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بگو انشاالله خیره و صدقه بده

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر توی خوابتون مرده رو توی مسجد میدیدی تعبیرش بد بود توخونه تعبیرشش خوبه .احتمالا ترس درونیت باعث ا ...

اخه  ترسی نداشتم فقط دلم واسه اون مادر و فرزنده خیلی سوخت 🥺

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
تعبیر خواب ابن سیرین نگا ه کن ار نت

اتفاوت میگن ابن سیرین یه فرد تخیلیه و لصلا وجود نداشته 

بهتره همیشه تعبیر به خیر بشه خوابها

ولی من هنیشه تعبیر امام صادق و یوسف پیامبر میبینم

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

اخه ترسی نداشتم فقط دلم واسه اون مادر و فرزنده خیلی سوخت 🥺

ترس از آینده وحشت یا یچیزی که تو فکرشی باعث این خوابا میشه ذهن آشفته ایشالا که خیره عزیزم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

اتفاوت میگن ابن سیرین یه فرد تخیلیه و لصلا وجود نداشته بهتره همیشه تعبیر به خیر بشه خوابهاولی من هنی ...

برای من تعبیر ابن سیرین همیشه درست در اومده ..خوب و بدش ...وگرنه همه تعبیر ها رو نت نگاه میکنم مال اون واسه من درست در میاد 

عزیزم ناشی از اینه که درونت میخواد متحول بشه 

نماز میخونی ؟ 

خواب مرده ، کفن ، مرده شور خونه یعنی تحول درونی آدم و بازگشت به مسیر درست 

ذهنت تو خواب این صحنه هارو نشون میده تا بترسی و به راه درست بری 

برای سلامت روان خود به نینی سایت نیاید ... منم اشتباه کردم ...

حالا من دیشب خواب شهید میدیدم

جایی بودم کلی از مادران شهیدگمنام اونجا بودن کاسه های پر از نقل و نبات بود 

به شدت بوی خوبی میدادن اونجا گذاشته بودن 

میگفتن اینارو مادران شهید برای بچه هاشون گذاشته بودن 

و من اوننا رو ببو میکردم 

میگن وقتی بی دلیل حالت بده یکی دلتگنته و داره بهت فک میکنه 
عزیزم ناشی از اینه که درونت میخواد متحول بشه نماز میخونی ؟ خواب مرده ، کفن ، مرده شور خونه یعنی تحول ...

و من اوننا رو ببو میکردم

به نظرت تعبیرش چیه

باید به یه معبر خوابت رو بگی من خیلی وقتا خوابهامو واسه یه معبر پیام میدم خیلی عالی تعبیرمیکنه جوری ...

و من اوننا رو ببو میکردم