2777
2789
عنوان

معلم پایه ششم

1330 بازدید | 18 پست

دوستان من  سال اولمه میخوام درس بدم دوروز پیش نتیجه قبولیم اومده فردا باید برم سر کلاس

پایه ششم پسرانه خیییییلی استرس دارم 

پایه ششم خیلی سخته؟؟؟

والا دختر من امسال ششم هست 

چیز خاصی نداره 

فقط از اول نشون نده استرس داری شب قبلش هم درس ها رو مرور کن

امسال که برای مدرسه دخترم موضوعی کردند معلم ریاضی و فارسی و علوم‌جداست 

فعلا امضا ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ، من سال ها هست معلم پایه ششم هست .اتفاقا بهترین پایه هست و من خودم اصلا دوست ندارم پایه ...

سلام عزیزم یعنی برا من که رشته دانشگاهیم تو حیطه علوم انسانی بوده  ریاضیش سخت نیست؟؟

سلام عزیزم یعنی برا من که رشته دانشگاهیم تو حیطه علوم انسانی بوده ریاضیش سخت نیست؟؟

نه عزیزم نگران نباشید کلیپ های آموزشی زیادی هم هست میتونید استفاده کنید از اونها .

کلیپ های خانم زهرا حیدری داخل آپارات برای آموزش خوب هست .

و بعد ریاضی ششم کلا ۹۰ درصد قسمتهاش دوره ریاضی پایه های پایین تر هست و مطلب جدید خیلی کم داره .

نه عزیزم نگران نباشید کلیپ های آموزشی زیادی هم هست میتونید استفاده کنید از اونها .کلیپ های خانم زهرا ...

ممنون عزیزم که پاسخ دادین فقط کار عملی هم سر کلاس انجام میدین مثل ازمایش علوم یا مطالب کاروفناوری؟؟

ممنون عزیزم که پاسخ دادین فقط کار عملی هم سر کلاس انجام میدین مثل ازمایش علوم یا مطالب کاروفناوری؟؟

خواهش میکنم عزیزم .

آزمایش های علوم رو اکثرا انجام میدم با توجه به وسایلی که در مدرسه هست و همینطور خود بچه ها هم میتونن یک سری وسایل رو بیارن .

بعضی آزمایش ها رو هم میتونیم بگیم خودشون داخل خونه انجام بدن و فیلم بگیرن از خودشون و نتیجه رو هم در کلاس بگن .

کار و فناوری هم ۲ بخش داره قسمت کامپیوتر رو با توجه به امکانات مدرسه تون که تخته هوشمند و کامپیوتر هست باید تدریس کنید .

قسمت کارهای عملی رو هم میتونید هم کارهای کتاب رو انتخاب کنید و هم یک سری کار عملی و کاردستی هم خودتون میتونید با علایق بچه ها براشون طراحی کنید و از خودشون هم کمک بخوان . 

و اینکه کلا توی تدریس کار و فناوری خودتون خیلی میتونید خلاقیت و انعطاف داشته باشید .

سلام عزیزم یه سوال دارم ممنون میشم پاسخ بدینقران آزمون کتبی داره؟

سلام عزیزم ، خیر فقط شفاهی و ملاک اصلی ارزشیابی هم روخوانی هست و چیزهای دیگه مثل پیام قرآنی و کلمات بیشتر برای کمک به بچه ها برای پرسش استفاده میشه .