من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واسه حجم باید با دستگاه و وزنه کار بشه بدون دستگاه فرمدهیه
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
کلا بدون دستگاه و وزنه اکثرا برای لاغریه یا فرمدهی ۴ سال بدسازی کار کردم اکثرا حجما با دستگاه و دمبل و وزنه بودن
وای میترسم بااین حرکت لاغر شموقتی این حرکت ومیزنم حس میکنم پاهام منفجر میشن
دوتا وزنه پا بخر از این چسبیا باهاش تمرین کن