2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچه دوس دارم ولی معتقدم کمیت مهم نیست کیفیت مهمه, یعنی ی زندگی ایده ال برای ی, بچه بهتر از زندگی ...

ولي اينكه به خاطررفاه بچه رو بي خواهر و برادر بذارين ظلمه در حقش. آسيب ها و تهديدهايي كه شامل بچه ي تك فرزنده خيلي بيشتر از بچه ايه كه خواهر و برادر دارن. علي الخصوص در مورد دخترا . 

شما دنيا دنيا امكانات هم براش فراهم كنين باز هم جاي يك همبازي و يك همدم در آينده رو نميگيره. 

ضمن اينكه بچه هاي تك فرزند معمولا بعد از مدتي به سمت دوستانشون گرايش پيدا ميكنن و از خانواده خيلي دور ميشن. 

من بچه دوس دارم ولی معتقدم کمیت مهم نیست کیفیت مهمه, یعنی ی زندگی ایده ال برای ی, بچه بهتر از زندگی ...

من موافقم ... من حتی با مشاور هم درموردش صحبت کرده بودم ... گفت به وجود اوردن یه انسان صرفا به خاطر اینکه بچه اولت تک نمونه اصلا دلیل خوبی نیست ... برای دوباره بچه دار شدن خیلی فاکتورها رو باید در نظر گرفت از وضع جامعه و مالی و فرهنگی و کشش عاطفی و سلامت اعصاب والدین و غیره .... تفاوت فرزند تک فرزند رو هم با اونایی که خواهر برادر دارن برام تشریح کرد ... یه مزایایی تک فرزندی داره یه معایبی و همین طور برعکس .... نمیشه برای همه یه نسخه پیچید 

صد در صد تیرهایی که شلیک نمیکنیم ، به هدف نمیخورند