2777
2789
من مدرسه نمیرم چون تجاوز زو دیدم کتک زدن مدیر و معلم رو دیدم و درس های مزخرف رو دیدم و بچه های مزخرف ...

شما تو محیط بدی درس خوندی همه اینطور نیستن که خیلیا دوران مدرسشون بهترین دوران بوده براشون 

من مدرسه نمیرم چون تجاوز زو دیدم کتک زدن مدیر و معلم رو دیدم و درس های مزخرف رو دیدم و بچه های مزخرف ...

اونایی که میگی درس نخوندن ولی میلیاردری و فلان حداقل  تحصیلات رو دارن دیگه بیسواد نیستن که .اونم از رفتن به مدرسه بدست آوردن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما تو محیط بدی درس خوندی همه اینطور نیستن که خیلیا دوران مدرسشون بهترین دوران بوده براشون

مشکل نداره هرکس زندگی خودش به خودش مربوطه و نظر خودش رو داره اما من مدرسه مزخرف میدونم و اگر برگردم زمان گذشته هیچوقت مدرسه نمیرم 

اونایی که میگی درس نخوندن ولی میلیاردری و فلان حداقل تحصیلات رو دارن دیگه بیسواد نیستن که .اونم از ...

نخیر آدم سراغ دارم فقط تا دوم دبستان درس خونده اما پولدار میلیاردر

نه هرکس علاقه داره بره من ندارم

شما حرف منو بد فهمیدی.

فکر کن شما بزرگترین اجتماعی که توش شرکت کردی خلنواده‌ات باشه. کسانی که همه تربیت و فرهنگشون تقریبا شبیه شماست. اینجوری شما هیچ وقت با چالش‌ فرهنگی مواجه نمیشی و با تفکرات جدید رو به رو نمیشی. پس از نظر اجتماعی رشد نمیکنی. یعنی فردا که خواستی کار پیدا کنی (البته اگه کسی حاضر شد به آدمی که مدرسه هم نرفته کار بده) رفتارت نابالغانه و ناپخته ست. چون برای مواجه با اجتماع آماده نشدی. از طرفی آدم تا یه سنی می‌تونه  تو کوچه دوست پیدا کنه. از یه جایی به بعد هیچ جا مثل محیط آموزشی آدم هم‌فاز پیدا نمیشه. حالا میری مدرسه. کلی آدم با فرهنگ و تربیت و تفکر متفاوت میبینی. کنار اومدن باهاشون رو یاد میگیری با چالش روبرو و حل کردن مسئله رو یاد میگیری. همین که حس کنی این درس به درد نمیخوره یا فلانی قلدری می‌کنه خودش یه چالشه که باید حل کردنش رو یاد بگیری چون اگه نخوای تو غار زندگی کنی قطعا باهاش مواجه میشه در آینده.

از طرفی، تجاوز و اتلاف وقت و‌ خشونت و همه رو گفتی. چرا اینو نمیگی که والدین آگاهی نداشتن و تو مدرسه معلم متوجه سده بچه یه اختلال ذهنی داره؟ چرا اینو نمیگی مدرسه پناهگاه یه بچه بدسرپرست از دست خانواده‌اش می‌تونه باشه؟ چرا اینو نمیگی یه نفر از یه خانواده سطح پایین با تحصیلات به رتبه اجتماعی بالاتری می‌تونه برسه؟

سیستم آموزشی ایران پر از نقصه ولی حذف آموزش دسته جمعی نقص بزرگتریه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

شما حرف منو بد فهمیدی.فکر کن شما بزرگترین اجتماعی که توش شرکت کردی خلنواده‌ات باشه. کسانی که همه ترب ...

چرا فکر میکنی اونی که کلا درس نخونده هزار یک جور چالش حل نکرده و تو اجتماع نبوده و اینکه تو کلی درس بخون زخمت بکش تهش هیچی بعد پسر یا دختر جناب مسئول با مدرک سیکل حتی دبستان پست و مقام بگیره با رانت و پول و اون چیزایی که گفتم رو بذار روش و هزار تا چیز دیگه کلا بنظرم وقت تلف کردته اما هرکس میخواد بره مختار من خودم فوق لیسانس دارم