2777
2789
عنوان

آخه چرا به موقع نمیتونم جواب بدم😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 37 پست
اون الان میتونه در جایگاه مادر من باشه به جای دعای عاقبت به خیری برای برادرش و نصیحیت خواهرانه و این ...

خومگه اینونمیگی یعنی تاحالاازمامانت حرف نشنیدی؟خب پس بیخیال باش شایداگه مامان یاخواهرخودت میگفتن اینقدحرص نمیخوردی

میشه واسه صحیحوسالم به دنیااومدن بچم صلوات بفرستین.😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فهمیده که تو خونه حرف حرف شماس  من ک عشق میکنم کسی بفهمه تووخونمون اینجوریم

آره دیگه گاهی شبا میاد تو خونمون میخوابه ریز رفتارامون میبینه .مثلا شوهر من بچه ها میبره حموم یا دسشویی حرص میخوره

آخه از یه زن بیسواد تیکه بشنوم و نتونم جواب بدم خیلی بران سخته خدا منو بکشه که از پس کمترین ادما هم ...

جواب بی سواد خاموشی است خخ

گاهی یواشکی نگاهش کن. دقایقی فقط نگاهش کن. میبینی؟! انسان دو گونه است ، مادر و غیر مادر...  
آره دیگه گاهی شبا میاد تو خونمون میخوابه ریز رفتارامون میبینه .مثلا شوهر من بچه ها میبره حموم یا دسش ...

من شوهرم رسما اعلام میکنه تو خونه حرف حرف خانوممه 

و کاملا راست میگه و من حس اقتدار بهم دست میده اخه تنها جاییه که حرف خریدار داره😆😆😆😆

اره بیشتر از این ناراحتم چرا شوهرم هیچی نگفت 

به شوهرت بگو میتونستم حوابشو بدم ولی احترام خودم رو نگه داشتم.بگو یه بار دیگه بی احترامی کنن بد جور جوابشون رو میدم.بزار شوهرت بترسه