2777
2789
عنوان

آخه چرا به موقع نمیتونم جواب بدم😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 37 پست
من بودم میگفتم خونه رییس نمیخواد، خونه ای که دنبال رییس و مریوس باشه جای زندگی نیست شما هم اگه خونه ...

موافقم

میگم خوبم✅                                                    ولی حرف مفته  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بیشتر از این ناراحتم چرا شوهرم هیچی نگفت 

بی خیال خودت همیشه جواب بده مردا تغریبا همشون همین جورین  جوابشون واسه خانما شون  نقده

اگر چه پیش خردمند خامُشی ادب است،

به وقت مصلحت آن به که در سخن کوشی

دو چیز طیره عقل است: دم فرو بستن،

به وقت گفتن و گفتن به وقت خاموشی؛

سعدی

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
الان به شوهرم بگم زنگ بزنه گله کنه چرا ناراحتم کرده؟

وااینکارونکنیااصلااااااوابدااااااهم اینکه میگه بعدیسال متوجه شدن ک چی گفتیم هم اگه واسه حرص توگفته باشه ذوق میکنه دفعه ی بعدخودت جوابشوبده

میشه واسه صحیحوسالم به دنیااومدن بچم صلوات بفرستین.😍
الان به شوهرم بگم زنگ بزنه گله کنه چرا ناراحتم کرده؟

نه ضعف نشون نده بفهمه ناراحت شدی خوشحال میشه یه موقع دیگه کهحرف افتاد خودت جوابش و غیر مستقیم بده

البته ۵۰ سالشه

ببین جیگر

هر چیزی رو بیشتر پر رنگ کنی بیشتر تو ذهن میمونه. همون ندید بگیری و بحث و عوض کنی بهتره و از ذهن می‌ره

ولی اگه هی تو جواب بدی هی اون تو ذهن شوهرت هک میشه

گاهی یواشکی نگاهش کن. دقایقی فقط نگاهش کن. میبینی؟! انسان دو گونه است ، مادر و غیر مادر...  
به نظرم اصلا لازم نیست کسی جواب بده خب شایدم شوخی کرده به‌هرحال سن شم زیاده شوهرت حتما کوچیکتره نبای ...

نه شوخی نگفت کاملا با حرص از تو آشپزخونه که داشت چایی میریخت گفت