2777
2789

خانما من میخوام ماشین لباسشویی اکتا اسنوا بخرم شرایط مالی خرید نقدی رو ندارم میخوام بدونم وسی هست که قسطی خرید کرده باشه ؟؟؟چه کار باید بکنم؟؟؟چک و اینها چی لازم داره؟

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]

بايد برين بانك ضامن ميبرين اون معرفي ميكنه به فروشگاه.... برين نمايندگي خودش معرفيتون ميكنه راهنمايي ميكنه

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو نمایندگیا دو راه برای قسطی هستش اینکه یا خود فروشگاه قسط بندی کنه یا قرض الحسنه که اون کارمزد میگ ...

خیلی ممنونم خانم گل مرسی از راهنماییت

من فقط در همين كه ميدونستم گفتم بيشتر نميدونم🙈

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
خواهرشوهرم اسنوا داره راضی نیست میگه صدا ولغزشش زیاده الجی یا دوو بخر ایناهم قسطی میدن

اره منم اسنوا دارم اصلا راضي نيستم.... خيلي ميلرزه وحشتناك با اينكه تازه اومدن تنظيم كردن ولي تميز هم نميشوره..... اگه واقعا پولشو ندارين قسطي بگيرين خداوكيلي از هيچي بهتره

خواهرشوهرم اسنوا داره راضی نیست میگه صدا ولغزشش زیاده الجی یا دوو بخر ایناهم قسطی میدن

ممنون بحث نقدینگیه خیلی تووتنگنا هستم