2777
2789

چی پیشنهاد میدید؟به جزوایتکس زدن؟هم اینکه کلا بگید ظرفشویی رو چجوری همیشه تمیز کنیم ؟هم بوی خوبی داشته باشه؟

ادیت عکس خواستی درخواست بده 🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تاید ماشینی رو امتحان کنید برای لک های قهوه ای سینک خوبه 

سرکه سفید برای جرم های به جا مونده از اب روی سینک و شیراِلات خیلی  اثرگذاره 

از سیف استفاده کردم  ولی برام جالب نبود 

تاید ماشینی رو امتحان کنید برای لک های قهوه ای سینک خوبه سرکه سفید برای جرم های به جا مونده از اب رو ...

اهان ممنون ،بعد احساس میکنم دوسه تا سوسک ریز خیلی کوچولو اطراف ظرفشویی دیدم ،اونا از کجاست؟

ادیت عکس خواستی درخواست بده 🌹

اهان ممنون ،بعد احساس میکنم دوسه تا سوسک ریز خیلی کوچولو اطراف ظرفشویی دیدم ،اونا از کجاست؟

احتمالا از چاه  یا سیفون ظرفشویی 

کامن بزنید برای سوسک های ریز عالی جواب میده 

اگر زود زود  کف اشپزخونه رو نمیشورید کف شور رو مسدود کنید فقط مطمین شیدچیزی که باهاش کف شور رو بستید   داخل لوله فاضلاب نیفته که بعدا باعث دردسر بشه براتون  من یه مشمع کلفت رو با مشمع های دیگه پر میکنم و داخل کفشور میزارم جوری که لبه های مشمع کلفت دور کف شور بیفته و در کف شور رو محکم میکنم اینجوری احتمال پایین رفتن مشمع ها خیلی کمه هربار هم‌که خواستم کف اشپرخونه رو بشورم برمیدارم و دوباره مشمع ها رو تعویض میکنم