2777
2789

سلام

خانومای عزیز پسر 6ساله دارم که امسال میره پیش دبستانی سال بعد اولی هست

اصلا تو کلاس نمیشینه با مربی جور نیس کلا همش یه دیقه میشینه بعد پامیشه میره بالا یا حیاط مهد

دکتر هم بردم میگن بیش فعالی نداره ولی مدیر مهد اصرار داره به بچت قرص بده اونم سرخود🤕نمیتونن نگهدارن اون بچه هایی که مثل ماست هستن نگه میدارن پسرمن شیطونه میگن زود بیا ببر

مگه حواسشون نیست که بچه میره تو حیاط؟ 

برای پسرت توضیح بده که باید به حرف معلم گوش یده 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

مربی در کنار مهربونی خیلی باید جدی باهاش برخورد کنه .اولشه .نذار سخت بگیرن بهش ...ولی اگه تا وسط های سال دیدی ادامه داره حتما باید جدی پیگیری کنی ..چون سال دیگه ازین خبرها نیست ..فوری صدای معلم و بچه ها در میاد ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترش روعوض کن عزیزم احتمال زیاد بیش فعالی داره 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

بگو بزار ی هفته بیاد بعد دارو تجویز کن 

پسرا کلان ی جا بند نمیشن 

هر روز یاد آوری کن باید به حرفایی مربی گوش بده 

میتونی اگر بی جنبه نیست بگی اگر سر کلاس نشستی آخر هفته برات جایز بخرم 

مگه حواسشون نیست که بچه میره تو حیاط؟ برای پسرت توضیح بده که باید به حرف معلم گوش یده

میگم بخدا هی گوشزد میکنم اصلا به حرف من یا پدرش گوش نمیده

کلا پسرم لوس بار اوردیم زود از همه چی خسته میشع نهایت بک ساعت براش تازه گی داشته باشه

مدیر مدرسه حق نداره چنین چیزیو بگه من دانش اموز داشتم ۲هفته تمام گریه کرد مادرش میومد مینشست باهاش اینقد صبوری به خرج دادم میگفتم بیا باهم نقاشی بکشیم بیا کمکت کنم تغذیتو باز کنی خجالتی بود بزور یکی یکی میاوردمشون الکی شعر بخونن تا عباس هم بیاد عالی شد بخدا طوری بود یروز غیبت میکرد زنگ میزد گریه ک میخوام بیام مدرسه😅😂بچه های کلاس اول و پیش دبستانی حس غریبگی دارن

معلم باید صبور باشه حتی بچه بگه ازت خوشم نمیادم باید بتونه جذبش کنه

حتی بچه شنوایی کم کمم داشته باشه تو مدارس عادی باید درس بخونه مدیر حق نداره بگه بیا ببرش من دانش اموز شنوایی کم داشتم که درست حرفم نمیزد

کسی که قبول کرد معلم بشه باید فکر کنه اون بچه ها بچه های خودشن هم مهربون باشه هم به موقش جدی

من حتی وقت ساکت کردنشونم میگفتم بیاین بازی سکوت هرکی حرف زد میسوزه

دیگه خودشون که شلوغ میکردن یهو میگفتن ۱۲۳ شروع میکردن😅♥️دلم تنگ شد

با مدیر جدی برخورد کنین

پیش فعالی چیه بابا.بچه تازه از محیط خونه جدا شده همن سن و سالاشو میبینه بازی میکنه تحرکش زیاده شیطونی میکنه بی قراری میکنه حوصله اش سر میره.درکی از محیط نداره قانون سرش نمیشه.  باید راه ارتباط با بچه رو بلد باشن .خوبه یه عده کلمه پیش فعالی یاد گرفتن می‌چسبونن  به بچه.مخصوصا پسرا شیطون ترن 

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سه تا دکتر بردم تا حالا🥲نزدیک ده تومن هزینه دکتر کردم🤦🏼‍♀️

اگه سه تابردی دیگه لابد نداره .چون خودم بیش فعال دارم نمیشینه وعاشق بالا رفتنه گفتم احتمالا داره 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

اگه سه تابردی دیگه لابد نداره .چون خودم بیش فعال دارم نمیشینه وعاشق بالا رفتنه گفتم احتمالا داره

بخدا خودمم نمیدنم چیکار کنم اسیر کرد منو سال پیش هم همینطوری کرد از مهد اوردم بیرون🤦🏼‍♀️

پسرم تو خونه ساکته اصلا به بچه های دیگه اسیب نمیزنه گریه زاری نداره فقط بازیگوشه

شما گفتین خدارو شکر بیش فعال نیست ولی بچه های بیش فعال توخونه خیلی رفتارشون مناسبتره ولی اگه برن جایی یا مهمون بیاد اذیتاشون شروع میشه حتی دیگه حرف هم گوش نمیکنن

پیش فعالی چیه بابا.بچه تازه از محیط خونه جدا شده همن سن و سالاشو میبینه بازی میکنه تحرکش زیاده شیطون ...

ای قربون فهمت خواهر 

بخدا از روز اول میگن تین باید قرص بخوره🤦🏼‍♀️

بخدا خودمم نمیدنم چیکار کنم اسیر کرد منو سال پیش هم همینطوری کرد از مهد اوردم بیرون🤦🏼‍♀️

میدونم کاملا درکتون میکنم