2777
2789
عنوان

بيشعورتر از بعضي دكترا نديدم

501 بازدید | 18 پست

توي عصر ارتباطات و اطلاع رساني هاي ساده و فراگير

بيشعورترين قشري كه مقاومت ميكنه در برابر استفاده ازش بعضي دكترا هستن

اينهمه راه بري كلينيك بعد ببيني نيستن و فقط منشي تمرگيده كه نوبت بده برا روز ديگه

دكتراش نيومدن و برنامه از قبل مشخص بوده

مردم از شهراي ديگه اينهمه راه ميان با بيماري و سختي

هزينه ش يك پيامك هست اطلاع رساني كنن ك فردا كلينيك تعطيل هست

فكر ميكنن فقط وقت خودشون ارزش داره

نه تلفن دارن كه حتي تماس بگيري و بخواي نوبتت رو تغيير بدي در اين حد اشغال ك از تكنولوژي استفاده نكنن

پول عمل هم در بيمارستان خصوصي دو برابر تعرفه بيمارستانهاي خصوصي ديگه ميگيره

مرده شور خودت و تخصصت اعصابم خرده

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

اون لحظه بروپیش رئیس کلنیک یابیمارستان

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

قبلش زنگ بزن بپرس

کل تایمم توی نی نی دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ___________________________روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم لایه بردار (آبی رنگ) کلینانس اون، سرم رتینول اوردینری، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون لحظه بروپیش رئیس کلنیک یابیمارستان

كلينيك خصوصيه 

دكتر اصلي رو فقط روز قبل عمل و روز بعد عمل ميشه ديد

تف بهش مرتيكه خسيس با منشي هاي سگش

دقیقا کاملا قبول دارم

راه اندازی یه سایت برای نوبت دهی

برنامه ریزی برای نوبت 

اینا کاری نداره فقط چون مردم کارشون گیره اینا هرکاری بخوان میکنن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

دقیقا دکتر پسر من اوایل نوبت تلفنی بود یهو زنگ‌میزدی دوماه دیگه نوبت میداد یهو میگفت ۱۰ دقه دیگه مطب باشین بعد عید کرد اینترنتی یسره سایت قطعه واسه ی نوبت گرفتن کلی باید دردسر بکشی  پول ویزیتشم جلو جلو میگیره تو سایت باید واریز کنی چند روز پیش نوبت گرفتم روزی که قرار بود ببرم صب از سایت اعلان امده مطب تعطیله پولم برنگشت ب حساب  نوبتم معلوم نیست همینجور بلاتکلیف  مطبم زنگ میزنی بر نمیدارن

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
دقیقا کاملا قبول دارمراه اندازی یه سایت برای نوبت دهیبرنامه ریزی برای نوبت اینا کاری نداره فقط چون م ...

حتي يك تلفن برا پاسخگويي

كاري نداره تلفن گويا بذاره و پيام بذاره روش. و برنامه حضور دكترا رو اعلام كنه

هزار تا راه هست

عمه ی منم هفته پیش بچشو برد یه شهر دیگه بهش گفتن دکتر نمیاد منشی بهشون اطلاع نداده بود بنظر من باید برا همچین چیزی بیمارا شکایت کنن پروانه دکتر تعلیق بشه تا این بلا رو سر مردم نیارن، متاسفانه هیچ نظارتی نیست برا همین دکترا اینجوری میکنن

دقیقا دکتر پسر من اوایل نوبت تلفنی بود یهو زنگ‌میزدی دوماه دیگه نوبت میداد یهو میگفت ۱۰ دقه دیگه مطب ...

خدا كنه ادم كارش گير اينا نيفته بيماريش صد برابر ميشه با حرص خوردن

عمه ی منم هفته پیش بچشو برد یه شهر دیگه بهش گفتن دکتر نمیاد منشی بهشون اطلاع نداده بود بنظر من باید ...

نه اصلا نظارتي نيست

در واقع مردم در قبال پزشك و خدماتش جاي شكايتي  ندارن

و هميني ك هست بايد بپذيري و صدات در نياد

فقط اگه موقع عمل كسي رو كشتن بايد بيفتي تو دادگاه اونجا فقط اين حق رو دادن ب خانواده مريض

اینا یه طرف اون کارت به کارت کردن پول ویزیتم یه طرف

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️