2821
2789

بیمارستان واسه پدرم چند ماه بودین یه چند روز با یه نفر ک پیوند قلب کرده بود هم اتاقی شد مرده ۴۵ ۶ سالش بود چند سال بود پیوند شد بود یکم حالت بیمار گونه داشت ولی میگفتم اوکیم اوضاش بهتر بود 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بیمارستان واسه پدرم چند ماه بودین یه چند روز با یه نفر ک پیوند قلب کرده بود هم اتاقی شد مرده ۴۵ ۶ سا ...

درسته که میگن بعد از پیوند نهایتش ده داوزده سال بیشتر عمر نمیکنن؟؟

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
درسته که میگن بعد از پیوند نهایتش ده داوزده سال بیشتر عمر نمیکنن؟؟

اون چند سال بود پیوند شده بود فک نکنم اینطور باشه اگه پیوند پس نزنه خیلی راحت زندگیشو میکنه فقط باید دکتر خوب و دقیقی کارشو انجام بده 

اون چند سال بود پیوند شده بود فک نکنم اینطور باشه اگه پیوند پس نزنه خیلی راحت زندگیشو میکنه فقط باید ...

اینی که من میگم پسر هست ۹ سالشه دکتر گفته قلبش بزرگ شده دارو بش داده گفته استفاده کنه یه ماه دیگه باز بیاد ببینم چجوریه اگه دیدم خوب نشد بره تهران تو نوبت پیوند خیلی نگرانشم امیدوارم کارش به پیوند نرسه

چرادنرسه وقتی اوضاش خطرناکه پیوند بهترین گزینس دکترم سرخود کار نمیکنه تملم شرایطو میینجه بعد عمل میش ...

نه اوضاعش خطرناک نیست فقط گفته یه کم قلبش بزرگ شده اگه داروها جواب ندادن ببرید تهران 

2825
2823
2791
2779
2792