2777
2789
منم دخترم دومه.مدرسه شو امسال عوض کردم.هر روز میاد خونه غر میزنه

من از در میاد تو بهونه و پرخاشگری و کلا اعصابم بهم میریزه با خواهرشم دعوا میکنه 

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من از در میاد تو بهونه و پرخاشگری و کلا اعصابم بهم میریزه با خواهرشم دعوا میکنه

اینم همینه.کلا با همه دعوا داره.تا از در میاد تو داد و بیدادش شروع میشه.من فقط بهش میگم «چشم» .به شوهرم وپسرمم میگم باهاش سر به سر نذارین.با خواست خودشم مدرسه شو عوض کردم.

اینم همینه.کلا با همه دعوا داره.تا از در میاد تو داد و بیدادش شروع میشه.من فقط بهش میگم «چشم» .به شو ...

دقیقا عین پسر منه منم همش میگم چشم ،احساس میکنم بخاطر بیخوابیشه 

باید درک شون کرد.تا یک کم به شرایط عادت کنن.مادر مجبوره ناز بچه رو بکشه.

دقیقا میگیرم بغلش میکنم دستاشو میبوسم میوه براش میارم تا با شرایط سازگار بشه 

داداشام میرن مدرسه من و مامانم میشینیم باهم آرایش بازی میکنیم و میریم بازار و پاساژ و خونه رو جمع میکنیم و غذا میپزیم و اینا

دلم برا ایران تنگ شده از الان...ولی خوشحالم به هدفم رسیدم
نظرلطفته😍فی البداعه نوشتمش😅 گوشیم شده پراز بیوگرافی 😂

چه جالب پس خودتون نوشتین😍

کپیش کردم با اجازتون ❤️😂

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

تو مدرسه بچه ها با هم نمیسازن.بابد تایم زیادی رو پشت نیمکت بشینن.صبح زود طفلی ها باید بیدار بشن.گناه ...

دقیقا مخصوصا صبح بیدار شدن بچه هارو بیحال و عصبی میکنه