2777
2789
به نام خدا. اگر ظرف توی سینک باشه میشورم. گاز تمیز میکنم.اتاق بچه هارو مرتب میکنم. عادت دارم یه روز ...

از ساعت ۸ تا ۱۲ میشه ۴ ساعت ۱ ساعت برای استراحت و خوردن صبحانه کم..  ۳ ساعت دیگه رو واقعا این همه کار می کنید؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از در میاد تو بهونه و پرخاشگری و کلا اعصابم بهم میریزه با خواهرشم دعوا میکنه

پسر منم همینه، میگم مدرسه چیکارتون میکنن مگه

مواظب افکار،گفتار و رفتار خود باشیم که میشود عادت،شخصیت و سرنوشت مان

من از در میاد تو بهونه و پرخاشگری و کلا اعصابم بهم میریزه با خواهرشم دعوا میکنه

بچه تون هم خستس و هم گرسنه... بخاطر همین ،، من به دخترم ۱ ساعت الی ۲ ساعت زمان برای استراحت می دم 

بچه تون هم خستس و هم گرسنه... بخاطر همین ،، من به دخترم ۱ ساعت الی ۲ ساعت زمان برای استراحت می دم

لقمه هم نمیخوره گشنه برمیگرده دارم دیونه میشم میگه کیک و کولچه اینا بذار میخورم منم از مضر بودنش میترسم 

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸
از ساعت ۸ تا ۱۲ میشه ۴ ساعت ۱ ساعت برای استراحت و خوردن صبحانه کم.. ۳ ساعت دیگه رو واقعا این همه کا ...

چه کنم نمیرسم. بعد من چون دست تنهام. 

چند بار خواستم یه دختر افغان کم سن سال بیارم کمکم کنه متاسفانه ناز میکنن. 

اینو مه بله ماهم همین کارو میکنیم، دیگه چند ساعت بچه تو مدرسه خسته میشه، ولی بچه با بچه فرق میکنه روحیاتش و شرایط زندگیها متفاوته

بچه ها رو ساعت نه و ده بخوابونید و صبح ساعت شش راحت می تونن بیدار بشن اینجوری عصبی و بداخلاق نیستن 

دلیلی هم نداره بچه از مدرسه بیاد با عصبانیت و پرخاشگری بهش بگید چشم و بغلش کنید باید یاد بگیره حتی اگه عصبانیه و خسته درست رفتار کنه و حق بی احترامی نداره ازش بپرسید چیزی باعث ناراحتیش توی مدرسه شده که اینجوریه چون حتما همینه و مشکل رو رفع کنید نه که بچه رو لوس کنید 

لقمه هم نمیخوره گشنه برمیگرده دارم دیونه میشم میگه کیک و کولچه اینا بذار میخورم منم از مضر بودنش میت ...

منم اوایل برای خوراکی سخت گیری می کردم ولی از بس دیدم بچه‌ها ی دیگه حتی نوشابه آوردن مدرسه!!! 

براش بيسکوئيت مادر با آبمیوه یا کیک خونگی یا پاپ کرن میذارم ببره مدرسه 

آخه می دونید بچه‌ها خیلی فعالیت دارند یک موقع میبینی قندشون هم میفته.. ولی از طرفی هم نباید زياده روي کرد در مصرف شیرینی جات 

میوه مثل موز ...سیب هم خوبه 

اینو مه بله ماهم همین کارو میکنیم، دیگه چند ساعت بچه تو مدرسه خسته میشه، ولی بچه با بچه فرق میکنه رو ...

خوب دلیل خستگی هم همینه ۲۰ یا ۳۰ یا ۴۰ تا دانش آموز در یک کلاس مدام هم باید یادداشت برداری کنند بقول شما اخلاق ها و شرایط بچه ها در کلاس  با هم فرق می کنه  

منکه کلا از نظام آموزشی ایران شاکی هستم 

نظر منه عزیز  به من بود بچه باید ساعت ۹ می رفت مدرسه تا ساعت ۱ کلا هم ۳ ساعت درست معلم ها درس بدهند به نظرم بهتره تا اینکه این جوری اگر هم می‌شد دولت تغذیه به همه دانش آموزان می داد بهتر بود 

بازم این نظر منه 

خوب دلیل خستگی هم همینه ۲۰ یا ۳۰ یا ۴۰ تا دانش آموز در یک کلاس مدام هم باید یادداشت برداری کنند بقول ...

دقیقا همینطوره

چی اصلا درسته که اینم اصولی باشه

انگار هرکی به فکر خودشه

اینو مه بله ماهم همین کارو میکنیم، دیگه چند ساعت بچه تو مدرسه خسته میشه، ولی بچه با بچه فرق میکنه رو ...

عزیزم شرایط مدرسه ها مثل پادگان نظامیه ساعت ۷ یا ۸ باید مدرسه باشند تا ۱۲ خوب برای بچه‌ها سنگین هست 

توی خونه هم باید کلی بنویسند و ریاضی کار کنند و بخونند