2777
2789
عنوان

مادرشوهرم به شوهرم میگه شهر پر از دخترای خوشگله

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 27 پست
تو ۱۴سال پیش منی عزیزممادرشوهرم همش میگفت تا ۴تا زن حلالهمیخواست حرص منو در بیارهیبار جوابشو دادم دی ...

چی گفتی که دهنشو بست مادرشوهر منم یبار همینو گفت ولی من ساکت موندم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی گفتی حالا بگو ماهم یاد بگیریم😁

یبار که سر سفره بودیم گفت امام علی تا ۴تا رو حلال کردن

منم گفتم پس به سلامتی بریم یه زن جوون و خوشگل واسه بابا یعنی پدرشوهرم بگیریم دیگه بهشم گفتم شما که مشکلی ندارید درسته؟

همشون چشماشون از تعجب زده بود بیرون مادرشوهرم لقمه تو گلوش مونده بود نمیدوست چی بگه بقیه خندیدن اونم با تته پته گفت بره بگیره بعدش میاد کارای منو می‌کنه ولی خیلی سرخ وزرد شد و این حرفشو بوسید و گذاشت کنار

کامنت بالاترگفتم عزیزمبه پدرشوهرم گفتم ان شاءالله کی قراره برید خاستگاری

من در جواب گفتم تو خرج یکی موندن مردای این دوره چه برسه به دوتا و چهارتا 

برادرشوهرم گفت اونا خرجی ندارن باز من دهنمو بستم 

من باشم هر فرصتی گیر اومد جمله .شهر پر دختر خوشگله ،رو میگم ،اینقدر جلو خودش بگو که از این حرف حالش بهم بخوره ،بعد روانی داره 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
نمیدونم شوهرم آزمایش نداده ۴ ماهه اقدامم

مادر شوهرت اگه خودش تو این وضعیت بود خودشو.. میداد، الان هم عقده هاش رو میخواد خالی کنه

دعوایی چیزی اگه سرش هست، اصلا نبرین جلوشون

اشاره کردن هم بگو دست من نیست که دست خداست

یا بگو فلانی(شوهرت) اگه قرار بود نگاه که به خوشگلی دخترای توی خیابون نمیشد که، ناسلامتی زن و زندگی داره

ایشالا هر موقع حکمتش بود هم خدا یه بچه با تن سالم بهتون بده

من در جواب گفتم تو خرج یکی موندن مردای این دوره چه برسه به دوتا و چهارتا برادرشوهرم گفت اونا خرجی ند ...

خب این حرف درست نیست یعنی میگی وقتی توانایی مالی داشتن مجازن برن زن بگیرن باید توپ رو بندازی تو زمین خودشون😉

فکر میکنم نباید این حرفو میزدم(مثلا وقتی یه حرفیو به کسی میگم) فکر میکنم بد گفتممثلا امروز خونه جاری ...

نه بد نگفتی یجور وسواس فکری داری 

منم برای ادمای مهم زندگیم گاهی اوقات اینجوری میشم بعد به خودم میگم هرچی که بود و شد مهم نیست مهم خودمم که چی راضیم میکنه بقیه مهم نیستن 

گلم شما مشکلی نداشتی؟ تنبلی تخمدان اینا؟ میشه دعام کنی آخه میگن دعای زن حامله زود میگیره🥲 دلم میخوا ...

نمیدونم عزیزم اصلا دکتر نرفته بودم ببینم مشکلی دارم یانع ولی از رو علائم فکر کنم تنبلی دارم 

بله عزیزم چرا نشه انشالله سال دیگه این موقع یه نی نی خوشگل بغلته😁😁