2777
2789

کل تابستونم با فکر بچه گذشت از خرداد اقدامم کل تابستونم با فکر بچه گذشت😊💔 حالا ببینیم خدا تو پاییز چه کاری میخواد بکنه.... 

تنبلی تخمدان خفیف دارم دلم بچه میخواد توروخدا دعام کنید🥲 مادرشوهرمم مدام پیشم میگه شهر پر دخترای خوشگله یبار که با شوهرم دعوا کرده بودم فهمید مستقیم به شوهرم که داشت گریه میکرد گفت گفت به خاطر این گریه میکنی؟ شهر پر از دخترای خوشگله.. امشبم شوهرم داشت بهش تعریف میکرد میگفت که یه پسره به خاطر یه دختر خودکشی کرده بازح مادرشوهرم بزگشت گفت عقل نداشته شهر پر دخترای خوشگله

مادرشوهرم نمیدونه که اقدامیم... ولی این که اینجوری حرف میزنه من باید زود بچه دار بشم این فکر میکنه من بچه ندارم خبریه جام شله... که از این حرفا پیش شوهرم میزنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن استرس نده به خودت خانواده شوهرمنم اینجورین وقتی منو گرفتن همش از خاستگاریاشون میگفتن که فلان دخترو میخواستیم خوشگل بود فلان بود تازه من عقد بودم یکی از پسرای فامیلشون تازه عقد کرده بود جاریم برگشت به شوهرم گفت دیدی دیگه چه زن خوشگلی گرفته😑منم خیلی ناراحت میشدم الان میگم عقل نداشتم