2777
2789

سلام ای کسانی که بچه کوچیک دارین. به پیر یه پیغمبر بچه شما برای شما عزیزه. چرا فک میکنین بچه تون تو خونه یه میزبان هر گندی بزنه نباید مانع بشین.که یه وقت تربیت بچه تون بهم بریزه.بلد نیستین به بچه تون نه بگید و به حرفتون گوش کنه لطططططفا بچه نیارین. یا نرین خونه ملت. بخدا مدیونشون میشین. تو روتون نگن پشت سرتون کلی فوحش و نفرین میخورین از من گفتن. خونه من هیچ وقت به مهمون بی احترامی نمیکنم و چیزی خراب یا شکست ناراحت نمیشم ولی اگه ببینم مادر و پدر عین ماست نظاره گرن. واااااقعا ناراحت میشم.

دلتنگ دورانی هستم که به یاد نمی آورم کجا بود؟ کی بود؟ چطور بود؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت مادربشی می فهمی

مادر بشه بجشو ول میکنه همه جا رو برینه توش و هیچی هم نگه آره؟

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

صد تا لایک و احسنت داری

یه کلام مادرشون بی تربیت تر از خودشونه

ادم باید حتما به بچه ش تذکر بده در نهایت هم اگر خیلی شیطونی کرد بچه واقعا باید مهمونی رو ترک کنه یا بره توی حیاط یا نمیدونم راه حل دیگه.

خودت مادربشی می فهمی

حالم ازین جمله هم بهم میخوره. انقد که اینو میشنوم. بابا یه ذره درک کنین. همشم بخاطر رفع عذاب وجدانتونه.

دلتنگ دورانی هستم که به یاد نمی آورم کجا بود؟ کی بود؟ چطور بود؟
مادر بشه برینه خونه مردم او فقد نگا کنه ؟

نه که برینه منم باخرابکاری مخالفم  آخه بعضی ها خیلی گندن تا بچه یه کم بدو بدو کنه بازی کنه میگن بشین صدانکن نمونه ش مادرشوهرمن انگار تو مغزش ریدن اصلا حوصله بچه نداره