2777
2789
عنوان

لب های من بعد از یکسال تزریق ژل

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 36 پست
من که نپسندیدم مدل لباتولب پایینی اوکیه ولی بالایی ن اصلاخودمم ژل میزنم امروزم زدم

لب بالامو ژل زده پایینی برای خودمه لب بالام کمه نسبت به پایینم بخاطر این انجام میدم

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لب بالاییت رو کاش مدل روسی میزدی ولی بازم خوبه عزیزم

میرفت بالاتر؟ مدل روسی میره بالاتر درسته؟

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
خب بد زده باید میرفتی ی جا خوب

مطمئنم از ژلی که میزنه مرغوبه بیشتر جاها تو ایران از ژلهای چینی استفاده میکنن

خیلی دوسدارم بزنم،میترسم از آلرژی این چیزا

ببین اکثر جاهای ژل نامرغوب چینی استفاده میکنن خیلی مراقب باش من یه جا که خیلی هم شلوغه سرش رفتم زدم لبم آبسه کرده بود همش خون میومد 

ببین اکثر جاهای ژل نامرغوب چینی استفاده میکنن خیلی مراقب باش من یه جا که خیلی هم شلوغه سرش رفتم زدم ...

ای وای،چنوقت بعد خوب شد؟؟

تخلیه لازم نبود؟؟

من اگه برم متخصص میرم

مثلا پیش جراحی ک بینی جراحی کردم

ای وای،چنوقت بعد خوب شد؟؟تخلیه لازم نبود؟؟من اگه برم متخصص میرممثلا پیش جراحی ک بینی جراحی کردم

منم پیش متخصص رفته بودم ولی از ژل چینی استفاده کرده بوده بدنم واکنش نشون داده بود اکثر جاها چینی استفاده میکنن که پول بیشتری تو جیبشون بره عزیزم اینجا ایرانه ربطی به متخصص نداره

رقتم پیش متخصص پوست و مو گفت بیا جراحی کنم کیست شده ولی خوبه نرفتم یه هفته بعد خوب شد وجدان ندارن بخاطر پول میخواست جراحی کنه ممکن بود جای جراحی رو لبم هم بمونه

منم پیش متخصص رفته بودم ولی از ژل چینی استفاده کرده بوده بدنم واکنش نشون داده بود اکثر جاها چینی است ...

بله تو هر شغل منسبی،ادمایی هستن ک‌وجدان کاری نداشته باشن.

متخصص گفتم،چون ایشون رو میشناسم،از اون جهت گفتم 

ولی باز مرددم،از این لحاظ ،ک خدا نکرده ،واکنش نده ،حتی بهترین ژل استفاده بشه 

بله تو هر شغل منسبی،ادمایی هستن ک‌وجدان کاری نداشته باشن.متخصص گفتم،چون ایشون رو میشناسم،از اون جهت ...

ژوییدرم بهترین ژله الانسه هم خیلی خوبه اصلش باشه دروغ نگن واکنش نشون نمیده بدنت

ژوییدرم بهترین ژله الانسه هم خیلی خوبه اصلش باشه دروغ نگن واکنش نشون نمیده بدنت

یعنی بهترین مارک رو زد اطمینانی هست دیگه؟؟

از جهت دکتر مطمئنم

ایشون رو میشناسیم

خیلی دوسدارم بزنم

فقط یبار هم بزنم

لبام نازک ولی خب بهم میاد مناسب صورتم هست

فقط دوست دارم واسه ان شاالله عروسی برادرم بتونم بزنم

یعنی بهترین مارک رو زد اطمینانی هست دیگه؟؟از جهت دکتر مطمئنمایشون رو میشناسیمخیلی دوسدارم بزنمفقط یب ...

باید پک رو جلوی خودت بازش کنه روی پک هم تصویر استاندار رو نشونت بدن