2777
2789

چن هفته دیگ بچم به دنیا میاد خونم خیلی سرد میشه یدونه بخاری جواب نمیده. تواتاق هاام گازکشی و جای لوله نیست😕گفتم بخاری برقی بگیرم کیا دارن؟؟ خوبه؟ چه مارکی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ما چن ساله برا اتاق خاب بخاری برقی استفاده می‌کنیم و مارکشو نمدونم ولی قشنگ گرم میکنه

الانکه هوا خوبه بعضی وقتا بازم زمین و خونه سرده. موقع زمستون که دیگ هیچیی. چند خریدی گلم میشه مارکشو بگی چون نمیدونم چه مارکی خوبه؟ 

این هم فن داره باد گرم میده هم حسابی عالیه برا اتاق

اره ازهمینا دارم ولی اصلا جوابگو نیست. همم زود داغ میشه گفتم اینو بفروشم یکم پول بزارم روش یه ژاپنی برقیی چیزی بگیرم

من ازاین هیترای تولیپسه فکر کنم ازونا‌دارم. من راضی‌بودم واسه اتاق خواب البته فقط خوبه . اتاق ما‌ را ...

ن بابا هیچی نداره یدونه لوله بخاری گذاشته اونم نزدیک در ورودی. طبقه سومم هستیم همسایه پایینی بخاری روشن نمیکنن احتمالا که انقد سردههه

من سال پیش ی دونه از این کوچولوها گرفتم دما رو‌معتدل میکرد ولی شما ب نظرم بزرگش بگیر

برقی باید بگیرم بازم نمیدونم جواب بده یا نه. خودمون که هیچی بچه سرمامیخوره