2777
2789
عنوان

بیاین جرعت حقیقت🎲🍺🫖

| مشاهده متن کامل بحث + 2619 بازدید | 491 پست
نه چ ربطی داره همین کاربرای سایتن دیگه چیو شناسایی بشی

آهااا اوکی منظورتو اشتباه متوجه شدم

الان میفرستم

💖💖💖‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهاااار بیاااااا،🤣🤣🤣امروز یجا چنتا پست منو همزمان لایک کرد منتهی خودشو نشون نداد فقط لایک حررررف ...

بیاااا ببینننن اسکرین گرفتم

بعدییی

بعدییی

واااای بنیتا کل سایت ک تو پی وی توان،🤣🤣🤣🤚

آرهههه😂

بهاااار بیاااااا،🤣🤣🤣امروز یجا چنتا پست منو همزمان لایک کرد منتهی خودشو نشون نداد فقط لایک حررررف ...

خواسته بگه زنده ام  

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

خواسته بگه زنده ام

منم لایک نکردم که فکر کنین مرده ام😂

اره دیوث رفتم پی وی یه چی بهت بگم لغوم زده بودی،🤣🤣🤣 حقیقت بگو چرا لغوم زدی زووود

همه رو زدم 

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

اره دیوث رفتم پی وی یه چی بهت بگم لغوم زده بودی،🤣🤣🤣 حقیقت بگو چرا لغوم زدی زووود

وااتت؟ لغوت زده بود؟ بهار میخواد قهر کنه با همه😂

من اصلا درخواست ندادم بهش منتظر بودم اون بهم درخواست بده ولی نداد😂🍌میبینی شانسو؟ 

دیوووونه

آره 😂

روز اول مهر توسط همکلاسی های شیطون مُردم 😂

علت مرگ: نامشخص

روحم در نی نی سایت پرسه میزنه🥲🥲🥲