2777
2789

اول بگم این یجور بیماری هست مثل یه وسواس 

و تا شما مبتلا بهش نباشید نمی‌تونید درک کنیم ما چی میگیم

مثل وسواس تمیزی  

اینکه به طرز عجیب و غریبی رو زیبایی حساس باشی و با کوچکترین زیبایی روانت بهم بریزه 

مثل همون آدمی که فکر میکنه چون دستاشو بجای ۹ بار ۸ بار شسته میکروب ها دارن رژه میرن 

پس خواهشا خانمای گل که وسواس زیبایی ندارن و حالشون خوبه بیخود هی گیر ندن 

حالا میخوام تجربه های خودم که چطور تونستم‌ بر این وسواس غلبه کنم‌رو‌ بگم‌ براتون 

چون بخصوص دخترای نوجون واقعا مصیبت دارن با این چالش روانی همه خوشگلن جز من 

البته چون اونجا گفتم اینجا کپی میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در واقع اسمش سندروم خود زشت انگاری هست🥲اینکه فرد با اینکه زشت نیس همش احساس زشتی میکنه

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

به عنوان کسی که داره لیسانس روانشناسی میگیره نظر میدم....بنظر من که به ذات بد هم ربط داره. اینکه به زیبایی و ثروت و خوشبختی و....کسی حسادت بشه ربطی به وسواسی نداره، به ذات بد ربط داره. کسی که از داشته های دیگران حالش بد بشه ذاتش بده نه اینکه وسواس داشته باشه

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

منم قبلا وسواس عجیبی روی زیبایی داشتم
یه نفر رو میدیدم میگفتم این آدم‌ ته ته زیباییه
عکساشو ذخیره میکردم و ساعتها بهشون نگاه میکردم و حسرت میخوردم
از سلبریتی تا آدم معمولی
البته سنم کم بود
ولی الان بالغ تر بودم 

چیزی که تونست وسواسمو بهبود بده اول اینکه خودتو دوست داشته باشی
ساعت ها و روزها زمان میبره اما مرتب به خودت بگو خوشگلی و ...

روش دوم که چندان مطلوب نیست اما فهمیدم تمام آدمای موفق برخلاف این جملات کلیشه‌‌‌ای زیبایی رو تحسین کنید و ...

شروع کن به عیب جستن از آدما 

وقتی قیافه‌اشون رو میبینی نگو خوشگله 

بطور خودکار بگو وای چقدر زشته!

ببین چه دفاع زشتی چه چشمای زشتی 
چه صدای گوش خراشی
چقدر داغونه
چقدر افتضاحه
من که ازش سرترم
اینقدر بگو تا باورت بشه
اصلا مجال نده ذهنت شروع کنه به تعریف و تمجید ازش
اینا رو بطور پیش فرض توی ذهنت بگو

واقعیت اینکه این حرفا واقعیت اینکه اون آدم زشته یا خوشگله رو تغییر نمیده و بهش توهینی هم‌نیست
اما حال شما رو بهتر میکنه و اعتماد به نفستونو بالا میبره با اینکه خیلی ها بدجنسی میدونن و به مذاق آدما خوش نمیاد

بعد یواش یواش حس بدت کم‌میشه اون‌ موقع حتی میتونی بدون حسادت و نفرت از خودت ازش تعریف کنی چون میدونی این‌ آدم ته زیبایی نیست و تمام زیبایی ها توی چهره‌‌ای این جمع نیست 

اون خوشگله شمام خوشگلی به همین‌ سادگی

و کسی که اعتماد به نفس نداشته باشه غبطه میخوره و شاید بره سمت عمل های زیبایی و....، ولی حال بدی نشونه حسادت بیمارگونه هستش

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

منم اسی رو درک کردم 

منم یه دختر خاله دارم خیلی خوشکله 

همه خاله هام و داییم توجهشون به اون خیلی زیاده 

حتی برا اون تولد میگیرن و کادو و اینا ولی حتی تاریخ تولد منو یادشونم نیست

با مثلا حتما برا اون سوغاتی میارن اگه جایی برن ولی برا من نه 

یا حتی شاید باورتون نشه حرفای اونو بیشتر باور میکنن تا حرفای من 

و این غم انگیزه 

جوانی ام به مو رسیده😔😔

خیلی از اوقات ذهن ما اغراق آمیز از کسی تعریف میکنه که 

فقط حال خودمون رو بد کنه

مثل همون موقع ها که اغراق آمیز شرایط رو افتضاح تعریف میکنه که فقط افسرده ترمون کن۶ 

این‌روش جواب میده 

و احتمالا کسایی که وسواس زیبایی ندارن نمی‌فهمن مشکل ما چیه 

اما من کاملا درک میکنم شما چی میگید

اما هدف اصلی شما توی زندگی فقط باید خوشحال نگه داشتن خودتون‌باشه 

اینکه توی ذهنتون هم زیبایی دیگران رو پایین بیارید توهینی به اون شخص نیست 

ولی باعث میشه حال خودتون بهتر بشه 

پس اهمیتی به اینکه انگ بزنن بهتون ندید 

حرف شما درست اما وسواس یه بیماریه که باید درمان بشه!!! کسی که وسواسیه خودش و دیگران رو آزار میده

بله منم‌ درمانش کردم 

البته من هیج آسیبی به دیگران نمیزدم 

حتی ازشون تعریف میکردم و فقط میزدم تو سر خودم

اینی ک تو داری میگی ربطی به حرفای اون نداره استارتر اون تاپیک فوق العاده بدجنس و بذاته‌.و حسود.هیچوقت عادی نیست بخاطر خوشگلی یک نقر اینقد ر ازش متنفر بشی مگز خیلی ادم بدی باشی

در واقع اسمش سندروم خود زشت انگاری هست🥲اینکه فرد با اینکه زشت نیس همش احساس زشتی میکنه

دقیقا 

اگه درمان نشه میتونه به خودکشی هم‌ منجر بشه 

بعد یه سری که اصلا درکی ندارن شروع میکنن به اینکه کای حسودی و ...