2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک همکار خیلی خوشگل و تجربه من

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 35 پست
به عنوان کسی که داره لیسانس روانشناسی میگیره نظر میدم....بنظر من که به ذات بد هم ربط داره. اینکه به ...

شما چقدر خجسته و خداگونه هستید که تا حالا نشده با دیدن داشته های دیگران احساس بدی بکنید خانم‌ روانشناس 

شما چقدر خجسته و خداگونه هستید که تا حالا نشده با دیدن داشته های دیگران احساس بدی بکنید خانم‌ روانشن ...

بله شکر خدا همیشه وقتی میبینم یکی یه چیزی داره حتی خوشحال هم میشم و از خدا میخوام بهش بیشتر بده! انشاالله که خدا همه انسان هارو از چشم بد و حسادت دور کنه🤲🏻

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه وقتایی این حسو داشتمو انگار یه حسی تو وجودم میگه یا خدا مگه میشه یکی انقدر بی نقص باشه ظاهرش، ...

خیلی وقت ها طرف کاملا معمولیه بخاطر بزرگنمایی ذهن اینطور برداشت میکنید 

من یه زمانی سوفیا لورن رو خدایی زیبایی میدیدم 

فکر میکردم این‌ زن زیباترین موجود خلق شده عالمه 

هم‌ چون بخاطر اعتماد به نفس پایبن خودم همه بزرگنمایی ذهن 

یادمه خودش تو یه مصاحبه گفته بود دهن‌ گشاد و دماغ بزرگ داره 

بعد که توجه کردم دیدم راست گفته بنده خدا و واقعا دهن گشاد و دماغ بزرگه 

دیگه با دیدنش حس اینکه تمام زیبایی عالم درش جمع شده رو ندازم 

البته که بگم هنوز بنظرم زیبا و فوق العاده هاته اما نه ته زیبایی 

اینی ک تو داری میگی ربطی به حرفای اون نداره استارتر اون تاپیک فوق العاده بدجنس و بذاته‌.و حسود.هیچوق ...

من تا صفحه ۱۰ خوندم نگفت متنفرم 

بنده خدا بیشتر بخاطر این ذهن بدجنسش داشت از خودش متنفر میشد وگرنه که بی احترامی و رفتار بدی در حق اون دختر نکرد بگیم بدجنسه یا حسوده

بله شکر خدا همیشه وقتی میبینم یکی یه چیزی داره حتی خوشحال هم میشم و از خدا میخوام بهش بیشتر بده! انش ...

افرین بر شما ولی این ادبیات کسی که داره لیسانس روانشناسی میگیره نیست!

اینم از معضلات پذیرش بی در و پیکر پیام نور و ازاد و ...یکی از حساس ترین رشته های ممکن 

اصلا نمیدونید دارم از چی صحبت میکنم ولی واجب میدونید حتما نظر بدید!

تاپیکتون رو خوندم که نظر دادم خواهر خوش ذات من😂 وقتی میاین رو یه چیزی اسم غلط میذارید کسی که علمش رو داره باید بیاد تصحیح کنه، حالا اینکه جنبه پذیرش ندارید باز هم یه مشکل دیگه هستش. و اینکه فراموش نکنید وقتی از داشته های دیگران حالتون بد میشه فقط قلب خودتون رو سیاه میکنید پس بهتره هرچه سریع تر به فکر درمان یا راه حال باشید‌. دیگه ریپلای نکنید چون نمیخونم و جواب دیگه ای از من نخواهید گرفت.آنچه که نیاز بود به شما گفتم. 

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

افرین بر شما ولی این ادبیات کسی که داره لیسانس روانشناسی میگیره نیست!اینم از معضلات پذیرش بی در و پی ...

من دانشگاه بهشتی درس میخونم. حالا از حسادت بیشتر بسوز(؛

اینم بگم جالبه 

یادمه یه دوستی داشتم 

صورت کاملا معمولی 

اما خیلی شیک و باکلاس بود برام 

و ازش اعتماد به نفس ساطع میشد 

و من خیلی دوست داشتم شبیه‌‌اش باشم با اینکه میگم 

چهره‌‌ای کاملا معمولی اما بخاطر وایب عالیش جذاب بود 

این‌‌دختر فشنگ ترین دخترا رو بهش میگفتی خیلی راحت یه عیب میزاشت روشون ک صورتشو کج و کوله می‌کرد میگفت وای فلانی خوشگله؟😳😵‍💫😷

چطور بکم اینجوری هم نبود که بگم حسادت می‌کرد 

آدم فرق نظری که از حسادت باشه و نظری که واقعا واقعی باشه رو میفهمه 

و من می‌فهمیدم واقعا نظرش اینکه همه زشتن جز خودش 

همین رفتار هم‌به مرور اینقدر بهش اعتماد به نفس میداد که واقعا برخلاف تمام دخترای که خوشگل بودن این‌‌با چهره‌ای معمولی از همه‌اشون شیک تر بود

یعنی تا صبح میتونم براتون از معجزه اعتماد به نفس داشتن تعریف کنم

من تا صفحه ۱۰ خوندم نگفت متنفرم بنده خدا بیشتر بخاطر این ذهن بدجنسش داشت از خودش متنفر میشد وگرنه که ...

عزیزم شما چند سالته؟چون هنوز خیلی بی تجربه و به دید خیلی مثبت همه 

چیو میبینی

عزیزم شما چند سالته؟چون هنوز خیلی بی تجربه و به دید خیلی مثبت همه چیو میبینی

سنم که بالا نیست ولی بی تجربه هم نیستم 

من خودم آدم حسودی نبودم و نیستم 

درک میکنم اینکه از زیبایی یه نفر ناراحت بشی یعنی چی

خب تو ضرری به اون نمیرسونی ولی چون اون رو ته زیبایی میدونی حالت از خودت بهم میخوره از خودت ناامید میشی و ...

برداشت من از استارتر اونحا این بود