نلطزتنطبتنانطبن مدیر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 986 عنوان من خندم میگیره ب اونایی ک همستر دارن ولی شنیدم واقعیه | مشاهده متن کامل بحث + 1407 بازدید | 67 پست داستان چیه دختری با چشمانی ب رنگ علف بز 1403/07/02 | 21:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
girdakan عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 8883 من که از داگز پول گرفتم😎😂انشالا از همستر هم میگیرم ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️ اسمهای کاربری یادم نمیمونه🥲
نلطزتنطبتنانطبن مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 986 لیست شد فاز یک پنج شنبه قیمت گذاری میشه جدی دختری با چشمانی ب رنگ علف بز
سروتونین_کیمیاگر عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 1330 اره اینم قطعا میشه. مشکل بقیه اینه که پولش زیادی کمه والا همستر از اول معلوم بود خوب قیمت نمیخوره بعضی وقتا حس میکنم خیلی بدشانسم.دوست دارم خلافش بهم ثابت بشه
شوگر_مامی_کوچک عضویت: 1402/03/23 تعداد پست: 10674 خودتو با تو نیستم بابا یه یکی ریپ زدم ولی حساب نشد هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿 اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁 Atheist
نلطزتنطبتنانطبن مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 986 من که از داگز پول گرفتم😎😂انشالا از همستر هم میگیرم چقد گررفتی دختری با چشمانی ب رنگ علف بز
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 48162 اگر قیمتها رو بفهمی به مسخره کردنت ادامه میدی،🤣🤣🤣 من ۳۰۰۰ توکن دارممیشه ۲۰ میلیون حدودا با این قیمت تقریبی که گفتنکمه بنظرتون؟حقوق یک ماه کار کردنم تو این جامعه ۱۴ تومنه:) آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️🩹
چاوجوانگمممم عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 6733 جدی بله جدی عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .
چاوجوانگمممم عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 6733 من ۳۰۰۰ توکن دارممیشه ۲۰ میلیون حدودا با این قیمت تقریبی که گفتنکمه بنظرتون؟حقوق یک ماه کار کردنم تو ... اینا عادتشونه ولش کن .. عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .
girdakan عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 8883 چقد گررفتی ۱و۱۰۰ ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️ اسمهای کاربری یادم نمیمونه🥲
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 48162 اینا عادتشونه ولش کن .. چی بگماصلا همستر بخاطر تعداد کاربرا بیشتر از این ازش انتظار نمیرفتتو این اوضاع الانم این مبلغ بدون زحمت بدست بیاد پول کمی نیست واقعا آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️🩹
شوگر_مامی_کوچک عضویت: 1402/03/23 تعداد پست: 10674 والا همستر از اول معلوم بود خوب قیمت نمیخوره کلا میم کریپتو مسخره بازیه کاربرا تهش 10 میلیون میگیرن ولی اونی که کارو شروع کرده 100 200 میلیون به بالا میگیره. هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿 اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁 Atheist
چاوجوانگمممم عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 6733 چی بگماصلا همستر بخاطر تعداد کاربرا بیشتر از این ازش انتظار نمیرفتتو این اوضاع الانم این مبلغ بدون ز ... ببین خوده همستر فعلا قیمتی نداده تا ۵ مهر عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .
پرینازهااااا عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 7455 من ۳۰۰۰ توکن دارممیشه ۲۰ میلیون حدودا با این قیمت تقریبی که گفتنکمه بنظرتون؟حقوق یک ماه کار کردنم تو ... فکر نکنم بیست میلیون بشه قیمتش روزی که لیست بشه خیلی کمتر از این حرفهاست
لباشک_دوسیب عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 2711 من که نتونستم بزنم گوشیم خرابه مدلش آ۲۰ سامسونگ همینجوری داغونه ریسک نکردم اگه برای خونه دار شدنم صلوات بفرستین منم براتون میفرستم❤❤❤❤❤❤❤❤🙏