2777
2789

میخوایم برای یه نفر لوازم تحریر بخریم کلاس نهمه نمی‌دونیم چه چیزایی لازم داره برای کلاس نهم 

از طرفی پول هم نمی‌تونیم بهش بدیم خودش بخره چون پدرش برمیداره برای خودش 😔 

لطفا اگر چیز به خصوصی نیاز هست راهنماییم کنید دفتر چند برگ اصن چندتا و ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میتونی کلاسور بخرین با دفتر زبان 

خودکار ومداد اتود و جامدادی و ... دفترچه 

چیزه خاصی نیاز نیست همون چیزای عادی و واجب 

کاش میتونستم کتاب کارامو جزوه هامو بهش بدم 

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

یه کلاسور بخرید براش ، با برگه ی اضافه

خودکار آبی مشکی قرمز

یدونه اتود ۰.۵ یا ۰.۷ بعلاوه نوک

یه بسته مداد رنگی ۱۲ تایی

غلط گیر نواری

یه دفتر طراحی

یه دفترچه یادداشت

دفتر زبان ۶۰ برگ

جامدادی

ماژیک وایت برد

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

کلاس نهمی همه چی میخواد هم دفتر50برگ هم 100برگ هم 80برگ

خودکار چند رنگ اتود نوک خط کش پرگار گونیا پوشه  ماشین حساب 

کامنت بی ربط نزار تو تاپیکم🤲🏻تحصیلات الزاما شعور نمیاره🤌🏻تاپیک من جای خوبی برای عقده گشایی شما نیست کاربرمحترم 

والا اونجور که یادم میاد همون لوازم التحریر عادی.الخطاط و a4 هم اره مورد نیازش میشه.و کتابای کمک درس ...

الخطاط چیه عزیزم؟

همون راپید خوشنویسی؟

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

عزیزم من کلاس دهم هستم

اولا خدا خیرتون بده

دوماً بستگی داره چقدر میخواید هزینه کنید

اما چیزای مورد نیاز

کلاسور و با برگه (اگر امکانش رو دارید دو بسته بگیرید شاید تموم شد یک بسته)

چندتا دفتر بگیرید

خودکار کیان که سرش نازک باشه رنگ آبی و مشکی و قرمز

آبی چندتا بگیرید چون توی کلاس از روی میز اینا نیفته گم میشه هی 

هایلایتر یک دونه هم می‌تونه کافی باشه

ماژیک وایت برد

دفترچه یادداشت

پاکن و تراش

یک اتود و نوکش یا پنج دهم یا هفت دهم

مداد مشکی هم حالا بگیرید ضرر نداره نیاز میشه

غلط گیر

یک دفتر دو خط

دفتر طراحی

جامدادی

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿