2777
2789

من با یه آقایی چند ساله دوستیم سه سال تموم 

همو دوس داریم من واقعا عاشقشم و اخلاقش عادت کردم دوس دارم همه چیش رو حرف زدنش راه رفتنش لباساش 

اخلاقش هم خوبه مهربونه ولی مثل اوایل نیست ک همش بهم توجه کنه و پیام میدم جواب نمی‌ده زنگ میزنه یه چند وقت بعدش ، چت دیگه نمی‌کنیم یه سالی میشه وقت نداریم فقط پیامک 

تو پیامکاش ایموجی اینا نمی‌ذاره قربونت برم نمیگه دیگه یا دورت بگردم اینا خوشگلم و ... نمیگه 

ولی خب مهربون رو هست حواسش بهم هست و یه اسم گذاشته برام به اون صدام می‌کنه جای عشقم و اینا 

باهاش حرف بزنی درد دل کنی گوش شنوایی 

بگم مریضم مهمه براش ، جواب ندم نگران میشه 

تابستون ایشون رف شهرشون حدود دو ماه نبود 

یه پسر دیگ اومد تو زندگیم ولی خب من از اول بهش گفتم دوست معمولی و اینا ، و این رابطه ام رو گفتم تموم شده هست از همین عذاب وجدان دارم چون از دست عشقم ناراحت بودم و فک میکردم دوسم نداره و جای دیگه هست ولی اینجور نیست و نبوده 

این پسر دومی مشکلات اخلاقی داشت بچه ننه بود و قهرو مثه پرنسس ها نمیشد باهاش حرف زد واقعا خیلی 

ولی از اینک زود جواب میداد میگف فلان جام فلان کار میکنم الان شارژم انقدره میرم میام زود 

تند تند میخواست بهم زنگ بزنه و می‌گفت دلش تنگ شده برام 

و انگار جای اون توجه رو پر میکرد خوشم میومد اون دنبال ازدواج با منه حدس میزنم بخاطر اینکه فهمیده ما پولداریم چون حس خوبی بهش ندارم 

الان من یک خیانت کارم ؟ 

ب نظرتون چیکار کنم 

خواهرانه راهنمایی کنید باهام حرف بزنید من نیاز دارم یکی بیاد راهنماییم کنه 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

دوست معمولی رو قبول ندارم و به نظرم خیانته

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست معمولی رو قبول ندارم و به نظرم خیانته

کامل خوندی؟

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

یچیزی بگم 

من ترجیح میدم پارتنرم اینقد سرگرم کار و زندگی باشه ک اصلا یادش بره بی من زنگ بزنه، تا این ک بیکار و علاف باشه دم و دیقه در دسترس باشع 

بنظرم کیس اولیو سفت بچسب 

این دومی ازوناست ک بعدن تو باید دنبالش بدوعی 

طبیعیه کیس اول مث روزای اول نباشه ما الان زنو شوهریم توجهی ک اوایل داشت دیگه نداره ولی جنس توجه و محبتش فرق کرده حمایتم میکنه پشتم هست ولی دیگه گوگولی بازی و اینا نداریم 

خیلی خری 

اون آدمو ول کردی چسبیدی به اینی که میگی خوشم نمیاد ازش؟؟ 

آدمی که تورو بلد بوده ول کردی چبیدی به یه غربیه ؟؟؟

واقعا نمیفهممتون چه طوری یکی   رو دوست دارین بعد میرین با یکی دیگه تازه میگین فقط دوست معمولی باشم با جدیده؟؟؟

بعد میگی من واقعا عاشقشم؟؟؟ عشق و به گند نکشید لطفا 

به نظرم برو با دومیه اون بیشتر به دردت میخوره 

جوانی ام به مو رسیده😔😔
یچیزی بگم من ترجیح میدم پارتنرم اینقد سرگرم کار و زندگی باشه ک اصلا یادش بره بی من زنگ بزنه، تا این ...

عزیزم شما اینطوری نمیتونی برای همه یه نسخه بپیچی 

خیلی از زنا دنبال توجه و محبتن،  و اینم که این خانومو در این حد ناراحت کرده که از نظرش رابطه تموم شده بوده یعنی هیچ شباهتی با طرز فکر شما نداره

دیگه اصل اول هر رابطه تامین نیاز اون طرفه، وقتی تامین نشده چرا باید طرفو بچسبه؟

یچیزی بگم من ترجیح میدم پارتنرم اینقد سرگرم کار و زندگی باشه ک اصلا یادش بره بی من زنگ بزنه، تا این ...

آره ما هم گوگولی بازی نداریم دیگه 

مشکل اینه رفت شهرشون دو نفر از فامیل نزدیک فوت کردن بعد عقد و عروسی خواهرش هم بود دیگ خیلی مشغول شد 

تا الان ک دیشب گفتم ناراحتم 

گف اگر بگم خودم تو راهم بیام پیشت چی 

اینجوری شده حرفاش 

آره خودمم نمیخوام دیگه پسره اصلا حالیش نیست از همین دوس پسرم تعریف میکنم پیشش میگم خوشم میاد 

کارایی ک بدش میاد رو میکنم 

ولی ول کن نیست 

اسی ناراحت نشی ولی اره 

تا وقتی با قبلی تموم نکردی چرا رفتی با یه ادم جدید اول پرونده اونو میبستی بعد 

بعدم چقد میگن واقعا هنوز فرهنگ سازی نشده یعنی که وقتی تو رابطه با کسی هستی با کس دگ دوست نعمولی جاست فرند این چیز شعر ها نباشی ؟!!!