2777
2789

سلام 

امروز حواسم پرت شد داشتم گوجه سرخ میکردم 

شعله برنج زیاد شد و سوخت …

این اولین باره که برنج رو سوزوندم… 

دخترم بهم میگه دیگه غذا نپز بلد نیستی برنج سوزوندی😂😂

به شوهرمم میگم فردا غذا چی میخوای پوزخند میزنه

ای خداااا😂😂

میدونم پیش میاد 

ولی خب پسرم سرما خورده خودمم مریضم تموم فکر و ذهنم رفت سمت پسرم غذام سوخت 

بیاین یه چی بهم بگین 

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   

برا منم گاهی میگن نون پنیر میخوردیم بهتر بود منم میگم از فردا نون پنیرتونو بخوری 😁

پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگوفرداشمانهاراماده کنید

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

برا منم گاهی میگن نون پنیر میخوردیم بهتر بود منم میگم از فردا نون پنیرتونو بخوری 😁

😂😂😂

خب واقعا پیش میاد 

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   

همسر من وقتی بهم میگه فلان کار رو تو بلد نیستی انجام بدی میگم تو بهتر بلدی انجام بده من ازت یاد بگیرم .

بعد که خودش اون کارو انجام میده متوجه میشه اتفاقاً من اون کارو خوب انجام میدم

😂😂😂خب واقعا پیش میاد

منم مریض بودنی غذام‌خوب نمیشه

بعد فقط شوهرم و بچه هام غذاهای منو دوس دارن اما گاهی غر میزنن

پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️