2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطبش ک دوماهه وقت میده چجوری صبر نیکنی تا دو ماه بگذره

بايد آخر هر ماه زنگ بزني واسه اول ماه بعد مثلا من واسه آذر آخر مهر وقت گرفتم اگه اين وسطام عجله اي بشه درمانگاه ابن سينا ميشينه اونجا وقت ميگيرم

من در كنار تو به هدفم ميرسم💪🏻
يعني يه ادمه مزخرفيه دومي نداره من با بدبختي وقت گرفتم وقتي رفتم ديدم چه قد المي وقتمو طلف كردم😐

تلف

چرا؟ دختر من رفلاكس داشت پيش ٩تا دكتر رفتم جواب نگرفتم اين با يه نسخه كلي بهترش كرده

من در كنار تو به هدفم ميرسم💪🏻
تلف چرا؟ دختر من رفلاكس داشت پيش ٩تا دكتر رفتم جواب نگرفتم اين با يه نسخه كلي بهترش كرده

اتفاقا ديدم تو يه تاپيك همه پشتش حرف ميزنن دقيقا همون بلايي كه سر من اورده بودو سر اونام اورده بود بخوام بنويسم برات بايد دو ساعت تايپ كنم

خدايا اينهمه جا اينجا چرا خودت ميدوني چي ميگم

منم میخاستم چن ماه پیش دختر دو ماهمو ببرم زنگ زدم دو ماه بعد وقت دادن بعد منشی گف میتونی تو بیمارستان شهدای یافت اباد ببینیش ی روز صب زود رفتم اونجا تا ۱۱تو نوبت موندم نوبتمون ک شد ۶-۷نفری فرستادنمون داخل 

دکتر مقدادی فقط کارتشو داد بهم گف عضو کانالم شد شرایط ضد رفلاکس رو برا دخترت اجرا کن درست میشه

نمیدونم ولی من از این کار اصن خوشم نیومد 

شاید تو مطبش بیشتر و دقیقتر وقت بذاره 

من ک راضی نبود یبار دیدمش