2777
2789
عنوان

بچه ها من خانوادم خیلی بهم زنگ میزنن چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 42 پست
چقد دلم گرفت… به روزی بچه ی منم ازدواج میکنه و از اینکه بهش زنگ بزنم شاکی میشه… هی روزگار🥲😭

هر چیزی حدی داره

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
این چیزا آسیب میزنه به زندگی مشترک. خودت دوس داری شوهرت روزی 6 بار با مادرش در تماس باشه؟؟؟ حداقل وق ...

من شوهرم اصلا حساسیتی نداره به این موضوع چون خانوادمو دیر به دیر میبینم خودش میگه. پاشو زنگ بزن به مادرت یا خواهرت حالت خوب شه 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من زودتر به اطلاع مادرم می‌رسونم و از اول وقتی شوهرم خونس تماس و رفت و آمد نداریم عادت کردن دیگه بعد ...

یه دونه از خواهرشوهرای منم اینطوریه از ۹شب به بعد هیچکس باهاش تماس نمیگیره میگه شوهرم خوشش نمیاد میاد تلفن به دست باشم.شوهرم اوایل یبار زنگ زد یواش برداشت گفت فردا حرف بزنیم شوهرم خونش .ما ماداداشمون هم اینطوری از ۸شب اجازه زنگ زدن نداریم زنش خوشش نمیاد .ما هم هر وقت کار داریم ساعت رو نگاه میکنیم میگیم الان خونس نمیشه

اونوقت میگن دخترا وفادار ترن. و... واقعا ادم ناراحت میشه تازه خیلیا گفتن جواب نده. 😕

اره بخدا

تازه ازدواج کرده و مادرش از راه دور مطمئنا خیلی ناراحته و تنها راهی که داره همینه از بچش خبر بگیره

البته خب زیادیش خوب نیست ولی اون مادر هم گناه داره

....كه تو با مني هميشه.........🌱💫
من شوهرم اصلا حساسیتی نداره به این موضوع چون خانوادمو دیر به دیر میبینم خودش میگه. پاشو زنگ بزن به م ...

منم دوما یبار میبینم

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻💙💚💛🧡💜امروز  1403/9/8 رفتم صدای قلب کوچولوشو شنیدم قربونش برم من 

عزیزم یهویی قطع رابطه نمیشخ بکنی ک 

مثلا روزی ۴بار زنگ میزنه یه بارش ک زنگ میزنه در حال کار باش مثلا بگو کلی ظرف دازم ظرفامو شستم بعد زنگت میزنم یا بگو اشپزی کردم بعد زنگ میزنم بعدش دیگه زنگ نزن تا ۳ ۴ ساعت وقتیم گله کزد بگو وای یادم رف

لحن حرف زدنتو عوض نکن ک دلش بشکنع فقط با بهونه کم کم تماس تصویریارو کم کن یا یه روز بگو نت ندارم یهویی رابطه رو قطع نکن مادره دلش میشکنه اونم دلش ب شما خوشه دیگه

و اینکه هیچوقتم ب مادرت نگی شوهرت مشکل داره با تماساتون چون جلوه ی شوهرتو جلو مادرت بد نشون میدی فقط وقتی مثلا شوهرت از سرکار میاد بگو خیلخب(اسم شوهرت)اومد من برم غذا بیارم براش فعلا خدافظ بعدش زنگت میزنم یا بگو الان(اسم شوهرت)میاد من برم دیگه زنگت میزنم اینجوری بگی خودش میفهمه وقتی شوهرت هست زنگ نزنه یا اگر نزدیک ب اومدن شوهرت میشه زنگ نمیزنه خودش

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻
اره بخداتازه ازدواج کرده و مادرش از راه دور مطمئنا خیلی ناراحته و تنها راهی که داره همینه از بچش خبر ...

دقیقااا. 👌🏻

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
چی بگم والا….مادر حسابش از بقیه جداست

درسته جداست. اما زیادی بچه ننه بودن هم خوب نیست. مادر هم باید یاد بگیره رها کنه. اینقد آویزون بودن خوب نیست از نظر من. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
درسته جداست. اما زیادی بچه ننه بودن هم خوب نیست. مادر هم باید یاد بگیره رها کنه. اینقد آویزون بودن خ ...

اخه عزیزم آویزون که کلمه ی خوبی نیست

منم میگم یکم زیاده رویه ولی مادره دیگه….اولشم گفتم از تصور اینده دلم گرفت…یه روزی ممکنه منم مزاحم بچم باشم

....كه تو با مني هميشه.........🌱💫

یادش بخیر

منم پدر و مادرم خیلی می‌جنگیدند

حتی بهشون گفتم هر روز و روزی چندبار نزنید

بابام سه ماهه به رحمت خدا رفتن، هنوز میگم کاش ناشکری نمیکردم، هر ثانیه بهم زنگ میزدن

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.