2777
2789
عنوان

بچه ها من خانوادم خیلی بهم زنگ میزنن چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 42 پست

من با مامانم یه ربع فاصله دارم روزی چهاربار تماس میگیره😂😂مثلا داریم ناهار میخورسم تماس میگیره میگه چیکار میکنی میگم ناهار میخورم بعد میگه بچه ها چیکار میکنن میگم ناهار میخورن داماد عزیزم چیکار میکنه ماماااااان دارسم ناهار میخوریم هممون..... باز میگه خب باشه گوشیو بده شوهرت باهاش احوالپرسی کنم نزدیک به یه ربع با همسرمم صحبت میکنه 🤣🤣🤣 همسرمم پر چوووونه همش باهم تعریف میکنن 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جواب گوشیو نده گاهی. بعد نیم ساعت خودت زنگ بزن. بگو ببخشید دستم بند بود. یا گوشی تو سایلنت بود. مجبور نیستی همیشه گوش به زنگ باشی و جوابشونو بدی. این جوری خودشون متوجه میشن

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

بگو دوربین گوشیم مشکل داره تصویری نمیتونم 

یا برنامه مشکل داره و .. 

دوباره زنگ میزنن می‌دونم 

ولی گاهی اوقات بزن رو حالت سکوت و .. بگو آنتن ندارم 

شاید عادت کنه و ...

دلتنگی اذیت می‌کنتش

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

من خودم بعد ۲سال عروسی باید روزی ۵.۶بار تا شب با مامانم حرف بزنم خودم زنگ میزنم 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

ببخشید اسی جونم 

خانوما کد‌ تخفیف‌ اسنپ فود۱۵۰ تومنی ندارید 😇🥺😘

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

مگه شوهرت همش خونه س ؟ به خانوادت بگو مثلا ساعت فلان به بعد زنگ نزنن

نه روزای جمعه همش میگن چرا زنک نمیزنی کجایی چیکار میکنی چی میخوری 

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻💙💚💛🧡💜امروز  1403/9/8 رفتم صدای قلب کوچولوشو شنیدم قربونش برم من 

این چیزا عادی و چون اوایل.. بنظرم نه ناراحت شو نه دل خانواده اتو بشکن. خب چند سال زندگی کردی وابسته بودن یهو جدا شدی سخته... منو مامانمم صبح و عصر تلفنی و تصویری حرف میزنیم این روزا هم میگذره بعد وقتی نزن خودت دلت تنگ میشی. زیاد حساسیت نشون نده. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

من زودتر به اطلاع مادرم می‌رسونم و از اول وقتی شوهرم خونس تماس و رفت و آمد نداریم عادت کردن دیگه بعد از ۱۰ سال

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
من خودم بعد ۲سال عروسی باید روزی ۵.۶بار تا شب با مامانم حرف بزنم خودم زنگ میزنم

این چیزا آسیب میزنه به زندگی مشترک. خودت دوس داری شوهرت روزی 6 بار با مادرش در تماس باشه؟؟؟ حداقل وقتی شوهرت نیست اوکیه. اما پیش شوهر من نمیپسندم

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

انگار خانواده همسر منو توصیف کردی از صبح ک بیدار میشن ی سره ب هم زنگ میزنن همش حرفهای الکی و تکراری...حتی بعد از گذشت چند سال از ازدواج بچهاشون ....آخر شوهر خواهر شوهرم سر همین تلفن های بیخودی دعوا راه انداخت و شاکی شد ولی بازم فایده نداش

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
چقد دلم گرفت… به روزی بچه ی منم ازدواج میکنه و از اینکه بهش زنگ بزنم شاکی میشه… هی روزگار🥲😭

اونوقت میگن دخترا وفادار ترن. و... واقعا ادم ناراحت میشه تازه خیلیا گفتن جواب نده. 😕

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
چقد دلم گرفت… به روزی بچه ی منم ازدواج میکنه و از اینکه بهش زنگ بزنم شاکی میشه… هی روزگار🥲😭

هرچیزی افراطی بودنش ازار دهنده ست

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️