2777
2789

چقدر واریز کردی؟

پیجشم بزار...

وزن شروع ۸۵🤐 وزن فعلی:۶۶.۷۵۰😊 وزن هدف اول:۶۵😍وزن هدف دوم ۶۲😊 به هدفم رسیدم 😍  💞ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ💞در نگاهم،،،       تووووو فقط؛            منظره ی دلخواهی════‌‌‌‌༻‌♥️ℒℴνℯ♥️༺═══

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی ببخشید 

بچه ها یه سوال تو تی وی تبلیغ یه کرم هس ک برا چین و چروک و فلان یکی از فامیلای ما تقریبا ۷‌..۸ ماهی میشه خریده و کرم رو فرستادن انگار ۷۰۰.۸۰۰تومنم داده...حالا یه هفته میشه زنگ زدن که شما ک خرید کردین تو قرعه کشی برنده گوشی شدین ولی خب اگ گوشی رو میخواین ست قابلمه به مبلغ ۴ میلیون و ۵۰۰ رو باید بخرین تا گوشی بهتون تعلق بگیره این فامیل ماهم سادگی کرده۴و ۵۰۰ زده هنوز از گوشی نه از ست قابلمه خبری نیس .....🤐🤐بنظرتون میشه همچین چیزی دروغ باشه؟ من ک شنیدم گفتم دروغه و اون پولشون رفته 

وزن شروع ۸۵🤐 وزن فعلی:۶۶.۷۵۰😊 وزن هدف اول:۶۵😍وزن هدف دوم ۶۲😊 به هدفم رسیدم 😍  💞ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ💞در نگاهم،،،       تووووو فقط؛            منظره ی دلخواهی════‌‌‌‌༻‌♥️ℒℴνℯ♥️༺═══

۴۰۰ تومن doanevisi_seyyed

اسی گفتی طلافروشیه پیج؟

نه عزیز ی مشکلی داشتم یه دعا میخاستم

گلم نوشتی جواهری آخه...خب گلم به این دعا و طلسما اونم تو اینستا زیاد نباید اعتماد کنی 

اسی ببخشید بچه ها یه سوال تو تی وی تبلیغ یه کرم هس ک برا چین و چروک و فلان یکی از فامیلای ما تقریبا ...

وای ملت به حروم خوری روی اوردن خدا لعننشون کنه از گلوشون پایین نره 

وای ملت به حروم خوری روی اوردن خدا لعننشون کنه از گلوشون پایین نره

بخدا اره اگ نفرستن چیزی اون ۴ و ۵۰۰ رفته واقعا...این سادگی کرده خب وقتی میگ قرعه کشی گوشی دراومده خب گوشیمو بفرستین اگ راس میگین من قابلمه نمیخوام....نباید میزد....حالا برا شما کمه بازم پیگیر شین زیر پستاشم برو بنویس ک پولمو خورده و فلان پاکم کرد با یه پیج دیگ برو مشتریاشو بپرون 

گلم نوشتی جواهری آخه...خب گلم به این دعا و طلسما اونم تو اینستا زیاد نباید اعتماد کنی

اخه چرا باید از مشکلات سواستفادع بشه 

اخه باخودم فک کردم اگ کلاهبرداری باشه چرا فقط پول وسایلشو بگیره خب بیشتر میگیره

نه عزیزدلم جواهری زنجانیه دعا میده فقط پول وسایلشو میگیره اصلااا فکر نمیکردم فیک باشه از روزی پول زد ...

تو پیجش فعالیت داره فقط جواب شمارو نمیده؟ چن روزه واریز زدی؟ خودتون برا زنجان هستین؟