🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝لطفا درخواست دوستی ندین🙏🏻🙏🏻🙏🏻 من کاربر قبلی نیستم کاربر جدید هستم. چند وقته من از این کاربری استفاده میکنم. نمیتونستم اسم کاربری رو تغییر بدم. داخل پی وی نیاید دوستان گلم و انقدر سوال نکنید.☺️❤️❤️❤️❤️❤ برای سلامتی خودتون صلوات بفرستید❤️
پسر منم از بازو به پایین و پس گردن به صورت رنگش سوخته بسکه تو کوچه بازی میکنه
یا میرفت کارگاه داداشم استخر داره اونجا میپرید تو آب میرفت ت آفتاب
چیکار میشه کرد عوضش بازی میکنه حال دلش خوبه
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝لطفا درخواست دوستی ندین🙏🏻🙏🏻🙏🏻 من کاربر قبلی نیستم کاربر جدید هستم. چند وقته من از این کاربری استفاده میکنم. نمیتونستم اسم کاربری رو تغییر بدم. داخل پی وی نیاید دوستان گلم و انقدر سوال نکنید.☺️❤️❤️❤️❤️❤ برای سلامتی خودتون صلوات بفرستید❤️
ضدآفتاب بزنید برای بچهها اگر خیلی توی نورن نه صرفا برای تیرگی و فلان برای هزار مشکلی که خدایی نکرده ممکنه به وجود بیاد
تو مانند رگههای نور که از میان درختان میتابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه میتوانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای کتابها🌿💫
دختر من از خرداد به بعد دست و پاهاش سوخته تیره شدههنوز خوب نشده
از بعد خرداد ماه بازم بیرون رفته؟ یا تو خونه مونده و خوب نشده؟
ضدآفتاب بزنید برای بچهها اگر خیلی توی نورن نه صرفا برای تیرگی و فلان برای هزار مشکلی که خدایی نکرده ...
نه بابا من نمیزاشتم برن بیرون
رفتیم باغ یک ماه موند اینطور شد
درست میگی عزیزم باید ضد افتاب بزنم
پسر منم ارنجو زانوهاش خیلی سیاه شدن با سابیدنم نمیره😕
بنظرتون چند وقت تو خونه بمونن باز درست میشه سر و وضعشون؟
من خیلی حساسم اینجوری سیاه بشن و ..
شب قبل از خواب روی قسمت هایی که آفتاب سوخته شده پماد زینک اکساید بزنید و صبح بشورید داروخونه ها دارن
مرسی مهربونم