2777
2789

قشنگترین جذب آگاهانه که در مجرای زندگی داشتید چی بود ؟ سفر، شغل، همسر، پول ...

تا جایی که می تونید با جزئیات بیان کنید 

دوستون دارم 

لایک

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

اگه کسی چیزی گفت که باعث بشه یه چیزی به دانسته هامون اضافه  شه خبرم کنید🤍

فقط 42 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زمان انتخاب رشته دبیرستان رفتم ریاضی یه دوستم رفته بود هنرستان فکر کنم و خیلی دوست داشت مدیریت بازرگانی بخونه به من هی میگفت خیلی رشته یه خوبیه من جذبش کردم این رشته رو😍😂 ۴ سال بعد تو این رشته قبول شدم

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂

دیدین بغضی موقعه ها دلت عجیب یه خوارکی میخواد بعد یهویی از یه جایی میبینن بهتون میرسه 

کاش همه چیز همین جوری بود 

وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»‌ 

جالبه واقعا فانتون ها جذب میشن همین قصیه تو کلاس دوازدهم ما پیش اومد یکی دوست داشت مهندس پزشکی شه ولی اون یکی دوستم نمیگفت چی میخواد بخونه ولی اون مهندسی پزشکیو از اون طرف جذب میکونه و اونو قبول میشه

دیدین بغضی موقعه ها دلت عجیب یه خوارکی میخواد بعد یهویی از یه جایی میبینن بهتون میرسه کاش همه چیز هم ...

وای آره من تا یه مدت به همه میگفت رو سرم فرشته غذا نشسته هرچی بخوام برام میاره😂

وای آره من تا یه مدت به همه میگفت رو سرم فرشته غذا نشسته هرچی بخوام برام میاره😂

چه حس خوبی و شیرینی هم داره 😂 

کاش میشود خونه ماشین این جوری جذب کرد

وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»‌ 
بچه ها یه سوال چطوری باید تاپیک رو قفل کنیم؟ آخه من بلد نیستم حدود ۱۵ روز پیش بخاطر این داستان نی نی ...

رو بالایه صفه یه دایره عکس پروفایلته رو اون میزنی نوشته نی نی سایته من روش که میزنی چندتا گزینه هست مستطیل رنگی تاپیک هایی که ایجاد کردم میاره برات چه تاپیکایی زدی بقل همشون نوشته قفل کردن روشون بزنی قفل میشه

لایک

عه کاربر مورد علاقم  

یادته گفته بودی چله یاسین بگیر؟ 

با چله یاسین حاجتمو گرفتم  

تا اخر عمر دعات میکنم 

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد