2777
2789
عنوان

دعوت کردن یا حمله کردن

335 بازدید | 24 پست

چند روز پیش دختر عمه شوهرم منو دیده

به من با حالت طلبکارانه میگه

فروزنده حتما باید دعوت کنیم؟ بیا پیش ما دیگه

منتظر شوهرت نباش خودت بیا،انگار میخاست کتکم بزنه

انقد بدم میاد یه نفر مهمونی نمیده و مهمونم دعوت نمیکنه ولی به همه میگه حتما باید دعوت کنم بیای؟ خب لامصب دعوت کن دیگه اگه خیلی دوست داری، میمیری؟ 

تو جمع میخاستم بگم من بدون دعوت جایی نمیرم

ولی نگفتم

فقط گفتم ایشالا سرفرصت

اگه میگفتم بدون دعوت جایی نمیرم حرف بدی بود؟ایندفعه اینو بگم بده؟ البته من الان تو عقدم ولی کلا مدلم اینجوریه نه دوست دارم بدون دعوت کسی بیاد خونم نه خودم هوار شم سر یکی، اخه شاید طرف تو خونش ریخت و پاش باشه یا مثلا چاییش تموم شده باشه،فقط خونه مادرشوهرم بدون دعوت میرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بدون دعوت جایی نمیرم،دوستم ندارن بی دعوت بیان 

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...

به نظر من که بهترین کار و می‌کنی . سری بعد هم مستقیم بهش بگو شما دعوت کن اگه نیومدیم گله کن

گاهی یواشکی نگاهش کن. دقایقی فقط نگاهش کن. میبینی؟! انسان دو گونه است ، مادر و غیر مادر...  

من چون نمیخوام مادرشوهرم اینارو دعوت کنم، همیشه میگم حتما باید دعوتتون کنم که بیاین؟

خخخخخ

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
اشتباه میکنم آیا؟ 

نه همونجا با شوخی میگفتی ولی من دعوتیم تا دعوت نکنه کسی نمیرم همونجوذ که دوست داذم دیگران با دعوت بیان خونم

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼

باید میگفتی عادت ندارم بدون دعوت جایی برم۰ میگفتی مدل خونواده ما اینجوریه ۰ بعدم فراموش نکن هر رفتنی یه اومدنی هم داره 

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
من چون نمیخوام مادرشوهرم اینارو دعوت کنم، همیشه میگم حتما باید دعوتتون کنم که بیاین؟ خخخخخ

منم رفتم سر زندگیم ان شاالله 

برای مهمونایی که دوست ندارم بیان همین اصطلاح رو بکار میبرم