متاسفانه من از پدرم محبت ندیدم و پدر خوبی نداشتم هر دختری که میبینم با پدرش خوبن بغض میکنم و بچه ها کتابی میشناسید که کمکم کنه که بتونم این خلا رو تو زندگیم پر کنم و کمکم کنه متاسفانه حس میکنم این باعث میشه تو رابطه با پارتنرم مشکل داشته باشم
مسیحی هستم :) اسمم دبورا هستش 🍓 اعتماد بنفسشو اوایل نداشتم با کمک شماها عاشق اسمم شدم ب تازگی🤍در تاریکی اگر نوری یافت نکردی با دقت بیشتری بنگر شاید نور خود تو باشی🧡
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
حس میکنم همش کسایی رو جذب میکنم که مثل پدرم هستن و دوستم ندارن و همش اون خلا رو دارم درونم و فکر می ...
دلیلش اعتماد بنفسه همه حرفاتو میفمم
مسیحی هستم :) اسمم دبورا هستش 🍓 اعتماد بنفسشو اوایل نداشتم با کمک شماها عاشق اسمم شدم ب تازگی🤍در تاریکی اگر نوری یافت نکردی با دقت بیشتری بنگر شاید نور خود تو باشی🧡
اخه چطوریمن روغن رو ریختم ولی منظورت چطوریه اخه یعنی روغن بره سمت اون حرف؟باید چند حرف دربیاد؟یا فقط ...
نه روغن نمیره اصلا روغن خیلی کم باید بریزی اون مرکز دایره رو سوراخ کنی با سوزن یه قطره کلا میریزی بعد سوزنو نخ میکنی باموهات میزاری رو مرکز که سوراخ بود بعد میپرسی که اسم شوهر ایندم چیه بعد حروف به حروف کنار هم بزار اسمش در میاد