2777
2789

سلام عزیزم   من  خرم  ابادم خب  والا یه شماره  دارم        تامین  اجتماعی  ژاندامری  خانمی  بهم  داد  برا نوبت  دندون   هر موقع  پیام میدم   برام  میزنه  در  عوض 20 هزار  میریزم براش

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من خرم ابادم خب والا یه شماره دارم تامین اجتماعی ژاندامری خانمی بهم داد ...

کلا این  خانم مهرابی  همه  نوبتی  هر  جا بیمارستانی   بخایی  برات  نوبت  میزنه  والا پارسال 20  بود    الان   نهایتش  شده  باشه 40  

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 

خاستی  درخاست بده بفرستم برات شملرشو

باشه عزیزم مرسی از راهنماییت❤❤😘😘🌹

خاهش میکنم            روالش اینحوریه  پیام بش میدی  اسم دکتر رو میگی  برات   روز  بعد  یا دو روز بعد وقت میگیره    بعد خودش شماره حساب میده بهت  من    چن بار برا  دندون   بهش  پیام  دادم