2777
2789
عنوان

ازدواج با دو رگه(چنین لفظی میگن دیگع نه)

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 70 پست

اول اینکه تو خیلی با ادب و فهمیده و عاقل هستی ودوستداشتنی و هرکی باتو ازدواج کنه خوشبخت میشه ، بنظرم بشین باهاش صحبت کن خیلی صمیمانه و عین دو فرد بالغ بهش بگو ، قراره ی عمر زندگیه اگه راضی نیستی یا در آینده این مسئله برامون مشکل ساز میشه از همین الان فکراتو بکن ، من نمیتونم گذشتمو عوض کنم و ب چیزی ک هستم راضیم و کسیم بخواد بی احترامی کنه قطعا اذیت میشم ...

ببین برخوردش و حرف زدنش چ جوریه ، ولی در آخر بنظرم اگ ی مرد افغانی خوب سراغ داری باهاش ازدواج کن ک فردا ، زندگی خودش بدبختی داره دیگه سر قومیتم بحثتون نشه ...

برات آرزوی خوشبختی میکنم دوست عزیز❤

خانم با هر گويش وقوميتي كه داريد افتخار كنيد همه ما انسانيم وهيچ يك نسبت به ديگري برتري نداريم با افتخار بگيد فلان قوم هستم 

{هر وقت آقاي عرب براي شما درخواست دوستي فرستاد اسكرين شات بگيريد وآبرويش را ببريد}

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم این تاپیک رو الان دقیقا واسه چی زدی و ما باید چی بگیم.ولی رک بخوام بگم، اگ منم بودم پسر افغا ...

درک میکنم 

خانواده مامان منم راضی نبودن بابام دامادشون ش

ولی خب من دوست دارم بابامو و هیچ وقت نمیتونم بپذیرم بهش بی احترامی شه 

هیچ وقت به خانه ی خالی بعد از اثاث کشی برگشته ای؟شبیه دل من است ،برنگرد...🕊

خب شما افغانستانی محسوب میشی شاید بشه گفت دو رگه ولب ایرانی نیستی چون ملیت با پدر و بعید میدونم حتی شناسنامه هم داشته باشید

با این اوضاع صفر درصد احتمال میدم خانواده قبول کنن که ازدواج کنید مگر اینکه پسر بخواد بیخیال خانوادش بشه راحت گفتن که الکی خودتو الاف نکنی از این پسر شوهر در نمیاد

چرا برادرت اصرار داره بگه افغانستانی هستید؟

نمیدونم واقعا😂

انقد بد جا زده شده ک فک میکنه یه چیز بده

با پارتنرتون جدی صحبت کنید در این باره وقتی دلتون آروم شد از حرفاش و حس کردید مصمم هست تصمیم ب ازدوا ...

هیچ وقت نمیخوام برم تو خانواده ای ک راضی نباشن بهم

این منو نگران میکنه

چ جالب ، مامان منم با شیعه مخالفه 🙃

الان مقابله ب مثل کردی؟

خب سنی با شیعه مخالفه 

شیعه با سنی 

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️

استارتر عزیزم انشالله هرچی خیره برات پیش بیاد 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
وقتی داریم تلفنی حرف میزنیمداداشم داد میزنه میگه ما افغانستانی هستیم بعد ایشون ساکت میشه میگه خب اهو ...

کاش میشد مستقیم باهاش صحبت کنی

ببین این عیب نیس اصن افغانستان هم ی زمانی جزو ایران بوده ولی اون اگ عیب بدونه از کوته فکریشه و تو اینده ممکنه اذیت شی

اول از حسش نسبت ب کشورت و قومیتت مطمئن شو

اگ دیدی حساسه خطتو ازش جدا کن

ساقی به نور باده برافروز جام ما
اگر از لحاظ وجهه اجتماعی بهم میخورید نه صرفا نژاد ....مثلا شرایط زندگی پیشرفتهای شخصی خودتون موقعیت ...

آخه از روزی ک من به دنیا اومدم اینجا بودم 

مامانم با همین زبون محلی اینجا بزرگمون کرد و هیچ فرقی حس نمیکنم بین خودم و بقیه بچه های فامیل 

ولی خب.....

من خودمو هیچ وقت کم نمیدونم اما این حسو همیشه دارم ک نکنه من رو نپذیرن و من بخوام از پسره جداشم در صورتی ک خودش نمیخواد یکم سخت میشه برام ک چه طوری بقبولونم بهش ک چون این شرایط هست پس نمیخوام ک باشیم باهم