2777
2789
عنوان

ازدواج با دو رگه(چنین لفظی میگن دیگع نه)

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 70 پست
خواهش میکنم فحش ندین چیز بد نگین باز مث بقیه تاپیکافقط نظراتون رو بگینهر چی ک به ذهنتون میاد یا حس م ...

نمیدونم این تاپیک رو الان دقیقا واسه چی زدی و ما باید چی بگیم.

ولی رک بخوام بگم، اگ منم بودم پسر افغانستانی قبول نمیکردم

شاید نژاد پرستم

ولی چ کنم دیگ؟؟؟

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 

چرا برادرت اصرار داره بگه افغانستانی هستید؟

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با پارتنرتون جدی صحبت کنید در این باره 

وقتی دلتون آروم شد از حرفاش و حس کردید مصمم هست تصمیم ب ازدواج بگیرید 

اگر دیدین مردده و یا خانواده به هیچ نحو نمی‌پذیرند لطفا نسبت ب آینده ارتباطتون بیشتر فکر کنید که خدای نکرده لطمه نخورید 

اومده خواستگاري با خانوادش؟

نه قراره تو زمستون بیان 

ما جنوبیم برا همین 

ولی دلم راضی نیست ک بیاد 

هیچ وقت به خانه ی خالی بعد از اثاث کشی برگشته ای؟شبیه دل من است ،برنگرد...🕊
جدی بودم وقتی ک حرف زدم ولی یه جوری سر سری رد میشه و میگه من مشکلی ندارم و اینا

اگه قصدتون ازدواجه سخت میشه حتما تحت فشارش بزار تا نظر واقعی شو بگیری

𝑳𝒐𝒐𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚, 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒂 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒔 𝒕𝒐 𝒄𝒓𝒂𝒔𝒉...!https://abzarek.ir/service-p/msg/2292394

خواهش میکنم فحش ندین چیز بد نگین باز مث بقیه تاپیکافقط نظراتون رو بگینهر چی ک به ذهنتون میاد یا حس م ...

اگر از لحاظ وجهه اجتماعی بهم میخورید نه صرفا نژاد ....مثلا شرایط زندگی پیشرفتهای شخصی خودتون موقعیت خانوادتون تو جامعه به نظرم خودتو کمتر ندون

اگه دوست داشته باشه که مهم نیست واقعا

شما افغانستانی محسوب میشی کاملا تا دو رگه

اگه مادر افغانستانی بود و پدر ایرانی میتونستی بگی دو رگه

شما میشناسی طرفو، اگه نژاد پرستی و ازین افکار مزخرف داره که بیخیال، ولی برا اکثر ماها اصلا مهم نیست این موضوع 

دور و بر ما با افغانستانی وصلت داشتن ولی تا حالا نه توهین دیدم نه شنیدم نه کردم

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

به نظرم نباید رو این موضوع تاکید کنین. شما خودتو کجایی می دونی؟ مگه تو ایران به دنیا نیومدین؟ مامانتونم ایرانیه. بگین ایرانی هستیم. دلیلی نداره تکرار کنین اهل افغانستانین.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
چرا برادرت اصرار داره بگه افغانستانی هستید؟

چون واقعا افغانستانی هستن دیگ

اگ برعکس بود، ینی مادر افغانستانی و پدر ایرانی، اون موقع دو رگه بودن

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
شاید قصدش ازدواج نیست و صرفا دوستیه ، الکی بهت گفته باشه

نه اون ک اصرار داره بیاد

اما من هی میندازم جلو میگم هنو زوده

میخوام کاملا با همه چی کنار بیام اول 

شاید خانواده ایشون فقط به انتخابش راضی باشن و بهش احترام بزارن

و به من راضی نباشن دلی

من اصلا نمیتونم چنین چیزی رو بپذیرم واقعا 

اصالتشونه خب ما چطور میگیم کوردیم یا ترک یا عرب

دلیلی نداره این حجم از اصرار راجع ب کشوری ک توش ب دنیا نیومدی یا حتی از نزدیک ندیدیش!!!!

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️
اسی من چیز خاصی تو رفتار این اقا ندیدمشاید حساس شدی

وقتی داریم تلفنی حرف میزنیم

داداشم داد میزنه میگه ما افغانستانی هستیم 

بعد ایشون ساکت میشه میگه خب اهوم مثلا تو فکر فرو میره

پیش اومده خیلی 

داداشمم این طوری میگه چون بد جا زده شده اینجا 

اینم هی میگه وقتی من دارم تلفنی حرف میزنم

چی بگم والا

چون واقعا افغانستانی هستن دیگاگ برعکس بود، ینی مادر افغانستانی و پدر ایرانی، اون موقع دو رگه بودن

یعنی تفکرت اینه ک اصالت رو ی شخص فقط از پدرش میگیره؟؟؟ 

وقتی داریم تلفنی حرف میزنیمداداشم داد میزنه میگه ما افغانستانی هستیم بعد ایشون ساکت میشه میگه خب اهو ...

والا ببشتر از اينكه مليت تون اينجا مهم بشه براش فكركنم رفتار عجيب داداشت مهم تره اخه برا چي اينجوري ميكنه