2777
2789

از اینکه هنوز زندم ونفس میکشم کاش شب که خوابیدم دیگه صبح رو نبینم خسته شدم از این همه غمی که دارم تحمل میکنم 

صبح که بیدار میشم بغض آلودش از اینکه دوباره من بیدارشدم وباید به زندگیم ادامه بدم

همه چی از دور قشنگنه  پس بزار همون دور بمونه .....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اینکه هنوز زندم ونفس میکشم کاش شب که خوابیدم دیگه صبح رو نبینم خسته شدم از این همه غمی که دارم تح ...

دقیقا من خودمم بریدم 

از بابام خوشم نمیاد رشته تحصیلیم هم برام عذابه چیزی ندارم تو زندگی دلمو خوش کنم بش

چون خیلی چیزا به ذهنم میاد چیزی نمیتونم بنویسم !!!

از مامانم و کار شوهرم

الانم مامانم رفته مکه باورت میشه زنگ نزده خداحافظی 

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

از این پیمانکارا که پول کارگراشونا میخورن و به هیچ جاشونم نیست که اون کارگر زن و زندگی داره خرج داره پولشو احتیاج داره . واقعا چقدر یه ادم باید اینقدر حرومزاده باشه که اینجوری بکنه خداشاهده دلم اتیشه

از مامانم و کار شوهرمالانم مامانم رفته مکه باورت میشه زنگ نزده خداحافظی

می‌دونی چیه 

آدم هر چیزیو شاید بتونه تحمل کنه 

اما اون زخمی که از پدر مادر میخوره اصلا خوب نمیشه 

چون خیلی چیزا به ذهنم میاد چیزی نمیتونم بنویسم !!!