2777
2789

از اینکه طبقه ی پایین مادرشوهرم زندگی میکنم ناراضیم....خیییلی ناراضی

دوست دارم به زودی زود مستقل بشم...دیگه ۲۰ ساله..آلرژی پیدا کردم نسبت بهشون...از صداشون.قیافشون،حالت تهوع میگیرم..والا اگه ۲۰ سال با خانواده ی خودتم یکجا زندگی کنی بقران دلزده میشی

مستقلی آرزومه

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعضی اشتباها راه برگشت ندارن🙂اگه مرد خوبیه بساز

یه چیزی بین بد و خوبه تامن لج نکنم عالیه ولی من لجبازی کنم ادم رو بارفتارش ب مرز جنون میرسونه 😐😕

گەر تۆ وڵاتی ئەشقی من پێشمەرگەی نیشتمانتم...🫀💫

اره خانواده منم مریض روانی ان جدی میگم همشون قرص می‌خورن اما منظورم خودم بودم روده تحریک پذیر دارم

برا من روانی نیستن 

سنتی و محدود کنندن

روده تحریک پذیر یکم دارم 

چون خیلی چیزا به ذهنم میاد چیزی نمیتونم بنویسم !!!
از اینکه طبقه ی پایین مادرشوهرم زندگی میکنم ناراضیم....خیییلی ناراضیدوست دارم به زودی زود مستقل بشم. ...

من خودم ۲۱ سالمه از خونواده خودم زده شدم 😐

ایشالله که زود مستقل شی 

یه چیزی بین بد و خوبه تامن لج نکنم عالیه ولی من لجبازی کنم ادم رو بارفتارش ب مرز جنون میرسونه 😐😕

مردا کلا همینن

من

عزیزم به این آیدی تلگرامم پیام بده بهت بگم شرایط کلاسا رو❤️و رایگان تعیین سطحت کنم

@URCapable@

خانما من آموزش زبان انگلیسی نذر کردم کسی خواست بهم بگه🥰❤️ من دانشجوی ادبیات انگلیسی دانشگاه تهرانم و چندین سال سابقه ی تدریس دارم.
من خودم ۲۱ سالمه از خونواده خودم زده شدم 😐ایشالله که زود مستقل شی

انشاالله...ممنون عزیزم

الهی بهترینها نصیبتون بشه

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

خداروشکررر 🩷

شکر خیر ببینی عزیزم😍💖💖💖🌹

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف